-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
truupi
csendes tag
válasz
Kékes525 #116 üzenetére
Nincsen fekete, a leírás pontos. Az arany változat csak a japán piacra készült, nemzetközileg pedig az Aluminum (ezüstös, fémes szín), a Frost (fehér), illetve a Graphite verzió elérhető. Ez utóbbi az amiről ti itt beszéltek, ám ez nem igazán mondható feketének, inkább - mint ahogy azt a neve is sugallja - egy grafitszürke, sötét árnyalat, amely egyébként a legjobban gyűjti az ujjlenyomatokat az eddigi tapasztalatok alapján. Kevésbé ismert dolog Amerikán kívül az a tény is, hogy úgy tűnik, a fehér variáns ezidáig kizárólag 64, illetve 128 GB-os verzióban jelent meg és ez lehet így is marad.
+:
https://dbrand.com/mkbhd/nexus-6p
Szerencsére ma már egyébként nem kell túl nagy problémát csinálni ebből, köszönhetően az ilyen skineknek, amiket pl. ilyen MKBHD pakkban szerintem egész tetszetős áron meg lehet rendelni.Nekem egyébként a fehér szín jön be a leginkább, imádom a kamera körüli fekete csíkot is, szuper kontrasztot ad a hátlapnak és ettől kellőképp unique lesz a telefon, olyan, mint egy stormtrooper sisak
-
tomboy0013
veterán
válasz
Kékes525 #113 üzenetére
Szerintem meg lehet érteni, hogy az emberek mások és mást tartanak sokan szépnek és igényesnek mint te. Számomra az a fura, hogy ez a fajta dizájn hogy nem tetszik mindenkinek, mérföldekkel igényesebb mint a régi giccses felület, a sok "szépen" megrajzolt grafikai elem együtt elég gagyin hat számomra, a régi PC Windows felülettől is rosszul voltam. Ezért volt felüdülés anno a WP7 dizájn, jó volt ránézni a letisztult felületre. Most már a Droidra is azt mondom, hogy kezd kinézni valahogy.
A világos színek erőltetését mondjuk én sem értem droidon, miért olyan nehéz egy sötét témát megcsinálni? Ez már az asztali W10-ben is egy elég bosszantó dolog, szerencsére telefonon megmaradt a sötét téma is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8300 mAh, maradhat?
- Medence topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Subaru topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest