- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
truupi
csendes tag
válasz
Kékes525 #116 üzenetére
Nincsen fekete, a leírás pontos. Az arany változat csak a japán piacra készült, nemzetközileg pedig az Aluminum (ezüstös, fémes szín), a Frost (fehér), illetve a Graphite verzió elérhető. Ez utóbbi az amiről ti itt beszéltek, ám ez nem igazán mondható feketének, inkább - mint ahogy azt a neve is sugallja - egy grafitszürke, sötét árnyalat, amely egyébként a legjobban gyűjti az ujjlenyomatokat az eddigi tapasztalatok alapján. Kevésbé ismert dolog Amerikán kívül az a tény is, hogy úgy tűnik, a fehér variáns ezidáig kizárólag 64, illetve 128 GB-os verzióban jelent meg és ez lehet így is marad.
+:
https://dbrand.com/mkbhd/nexus-6p
Szerencsére ma már egyébként nem kell túl nagy problémát csinálni ebből, köszönhetően az ilyen skineknek, amiket pl. ilyen MKBHD pakkban szerintem egész tetszetős áron meg lehet rendelni.Nekem egyébként a fehér szín jön be a leginkább, imádom a kamera körüli fekete csíkot is, szuper kontrasztot ad a hátlapnak és ettől kellőképp unique lesz a telefon, olyan, mint egy stormtrooper sisak
-
tomboy0013
veterán
válasz
Kékes525 #113 üzenetére
Szerintem meg lehet érteni, hogy az emberek mások és mást tartanak sokan szépnek és igényesnek mint te. Számomra az a fura, hogy ez a fajta dizájn hogy nem tetszik mindenkinek, mérföldekkel igényesebb mint a régi giccses felület, a sok "szépen" megrajzolt grafikai elem együtt elég gagyin hat számomra, a régi PC Windows felülettől is rosszul voltam. Ezért volt felüdülés anno a WP7 dizájn, jó volt ránézni a letisztult felületre. Most már a Droidra is azt mondom, hogy kezd kinézni valahogy.
A világos színek erőltetését mondjuk én sem értem droidon, miért olyan nehéz egy sötét témát megcsinálni? Ez már az asztali W10-ben is egy elég bosszantó dolog, szerencsére telefonon megmaradt a sötét téma is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest