Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz
Den Hadnagy #6866 üzenetére
Menj már, ha kell felhivsz videóhivásban Skypeon, de emiatt nehogy elküld... Olyan egyszerü, hogy ettől egyszerübb ROM-olás nincs is Androidra... A Nexus-é a legkönyebb... de tényleg.. Dedós az egész. A téglázást meg hagyjuk, mert az itt kb esélytelen.. Nem mondom azt, hogy próbáltam, de próbáltam
Végül megoldottam egész egyszerüen.Root rejtő dolog? Minek?
Tudok neked olyat is pl, hogy ha megcsinálod a főzött ROM-ot válthatsz energiatakarékos módra, ilyenkor sok mindent állit a procit, pl kikapcsolja a +2 magot, igy csak 2 magon fut a teló, de elég sokat rádob az üzemidőre is.
Én speciel X10 Mini Pro-val kezdtem a ROM-olást, aztán azóta bármilyen telót megtudok csinálni, akármi baja van általában. Kicsit néha unom is, mikor hozzák a telókat és csináld máár meg, lefagy... Jajj, nem indul... stb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest