Hirdetés
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
TheBikerider #14892 üzenetére
Miért lenne kuka ha 1.5 éves ?
LG szavatosságiban cseréli az alaplapot, olvass vissza.
-
Teagol
aktív tag
válasz
TheBikerider #14892 üzenetére
2 év szavatosság vagy mi van rá.
-
dnelb
veterán
válasz
TheBikerider #3960 üzenetére
Nem is akartam már folytatni.
Jobb az s7 ez nyilvánvaló, de ez a generáció már kimarad nekem, túl nagy bukta lenne. 130ba vettem az 5xet, rá 2 hétre esett 25öt az ára, most meg már 80.. haha -
agabe
addikt
válasz
TheBikerider #3942 üzenetére
Elterok az izlesek es igenyek, en nem tudtam megmaradni rajta 3 het utan pont az akksi volt az egyik ami nem tetszett (rendszer szintu drain mar-mar napi szintu ujrainditast igenyelt, es anelkul is elmarad a sima 6S-tol is a plus-rol meg ne is beszeljunk), meg vannak anomaliak csak masok mint szifonon.
Igen, jo a rendszer, jo az 5X es kivalo a kamera foto resze valoban.
Stabilitasra a rendszer ugy ereztem meg kicsit elmarad ugyan, szifon viszont romlik folyamatosan egy ideje, de azert nyugisabb meg mindig azon lenni.
A haz anyaga tenyleg nem rengeti meg a vilagot, ha valakit ez zavar akkor nem lehet sokat csinalni vele, tok viszont amugy is ajanlott mas keszulekhez is, szoval az nem lesz gond szerintem.
Kemrara visszaterve meg...hat nincs mese a hdr+ funkcioval egyutt sok helyzetben tenyleg jobb 5X-ben ami miatt elegge filoztam am, hogy mi legyen, mert sok kepet lovoldozok teloval is. -
glehel
senior tag
válasz
TheBikerider #3929 üzenetére
Üdv!
Most jelenleg egyforma telefonunk van
kíváncsi vagyok ki cserél előbb?
Nekem mondjuk bevált, van sok jó ROM rá meg kernel, + duál speaker mod.
Nem kötelező a stockot használni zárt bootloaderrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest