Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• agabe

addikt

válasz PrometheusX #3469 üzenetére

Sokat sirtam, hogy mennyi bajom van vele, de valoszinuleg azert, mert nekem jobban szeretheto rendszer az ios (a korlatival, hulyesegeivel egyutt is).
    Nem lehet ma mar azt mondani, hogy android le lenne maradva, sok teruleten jobb is szerintem, csak a folyamatos aprosagok , problema amik elojonnek / johetnek szamossaga nagyobb, es kicsit tobb fejfajast okoz hasznalat kozben, meg lusta is vagyok romolgatni is (igaz nem olvastam fozottekrol sem csupa jot).
    Szertenem stock rendszerrel hasznalni a nexus keszuleket ugy, hogy se azzal ne kelljen foglalkoznom mi minden van nyitva a hatterben, se azzal mikor volt utoljara ujrainditva az akku merulese miatt (ugyanugy hasznalom ios-t, es nincs drain ;] ), se azzal, hogy felmelegedett allapotban nem lehet akar orult modon is tovabb fotozni / videozni... meg a fogas kozbeni erzet sem ugyanaz ami lehet nehany embernek fura, de szamomra joleso egy jol osszerakott tomor erzetu telefont hasznalni...az 5X nem ilyen.
    Ennek ellenere jo telefon, es a kameraja a hdr+-al egyetemben fenomenalis igy meg par napig gondolkoztam miutan ujra lett iphone-om, probalgattam a fenykepezot is minel szelsosgesebb helyzetekben...es hat jobb az 5X kamerajanak a kepe nincs mese, de nem annyival, hogy megtartsam, plusz a tobbi kulonbozoseg is inkabb mind az iphone fele hajtott.
    Mire minden tartozek meglett hozza vegre azutan eladom :) Persze nem adnam, ha nem zavarna, hogy mennyi penz all benne (persze iphone-ban meg tobb, de az jobban tetszik), de sajna nem vet fel anniyra a penz mint szeretnem, igy az egyiknek mennie kell, es az 5X lett az.

Új hozzászólás Aktív témák