Hirdetés
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
PrometheusX #3469 üzenetére
Sokat sirtam, hogy mennyi bajom van vele, de valoszinuleg azert, mert nekem jobban szeretheto rendszer az ios (a korlatival, hulyesegeivel egyutt is).
Nem lehet ma mar azt mondani, hogy android le lenne maradva, sok teruleten jobb is szerintem, csak a folyamatos aprosagok , problema amik elojonnek / johetnek szamossaga nagyobb, es kicsit tobb fejfajast okoz hasznalat kozben, meg lusta is vagyok romolgatni is (igaz nem olvastam fozottekrol sem csupa jot).
Szertenem stock rendszerrel hasznalni a nexus keszuleket ugy, hogy se azzal ne kelljen foglalkoznom mi minden van nyitva a hatterben, se azzal mikor volt utoljara ujrainditva az akku merulese miatt (ugyanugy hasznalom ios-t, es nincs drain), se azzal, hogy felmelegedett allapotban nem lehet akar orult modon is tovabb fotozni / videozni... meg a fogas kozbeni erzet sem ugyanaz ami lehet nehany embernek fura, de szamomra joleso egy jol osszerakott tomor erzetu telefont hasznalni...az 5X nem ilyen.
Ennek ellenere jo telefon, es a kameraja a hdr+-al egyetemben fenomenalis igy meg par napig gondolkoztam miutan ujra lett iphone-om, probalgattam a fenykepezot is minel szelsosgesebb helyzetekben...es hat jobb az 5X kamerajanak a kepe nincs mese, de nem annyival, hogy megtartsam, plusz a tobbi kulonbozoseg is inkabb mind az iphone fele hajtott.
Mire minden tartozek meglett hozza vegre azutan eladomPersze nem adnam, ha nem zavarna, hogy mennyi penz all benne (persze iphone-ban meg tobb, de az jobban tetszik), de sajna nem vet fel anniyra a penz mint szeretnem, igy az egyiknek mennie kell, es az 5X lett az.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- ZEN.com
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest