Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
én már nem mondok semmit előre. két éve azt sem gondoltam, hogy 100k-t kiadok egy telefonért, aztán vettem egy 5x-et... de ennél többet tutira nem... aztán vettem egy 6p-t. úgyhogy inkább hátradőlök és megvárom...
-
AVarice
tag
Csatlakoztam a klubba.
Egyenlőre vegyes érzelmeim vannak a rendszerrel kapcsolatban. A stock android 7-est használom. Legfájóbb problémám jelenleg a névjegyek kezelése. Egyszerűen nem tudom beállítani, hogy csak azokat mutassa, akiknek van teló számuk is illetve nem is tudok törölni több embert egyszerre, mert a kijelölést sem sikerült még megtalálnom, egyenként pedig eléggé időigényes. Van ezekre esetleg valami mód?
-
tomboy0013
veterán
válasz
bedibazsa #8492 üzenetére
Mindegyik áttetsző szilikon besárgul néhány hét alatt. Ha mindenképp áttetszőt akar valaki akkor javaslom a 300 forintos gagyikból 4-5 darab vásárlását és lehet cserélni ha elsárgult. Nem sok értelme van ennek, nekem is van ilyen Nillkinem, olyan ronda már hogy rá se rakom a telómra. Nem ér ennyit. Védeni ezek úgysem védenek kb semmit.
-
brownus
veterán
ezzel az autós töltőnek van valakinek tapasztalata? sos kell nekem egy, legkésőbb holnap délutánig meg kellene vennem. tehát az online rendelés kizárt
BlitzWolf® 5V 5.4A USB Type C BW-C3 - ezt ajánlottátok többen is, de itthon nem kapni
-
TOZ
addikt
Nekem ez a tok jött be
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
eastsider #8486 üzenetére
Közben visszaolvastam, csak lejárt már a szerkesztési idő. A honlapjáról drágának tűnik a szállítási díj, de amazonon találtam 14 eur-ért. Szerintem ez lesz a befutó, köszönöm a tippet!
Pont te kérdezted pár napja, hogy valaki nem akar-e rendelni ilyet. Megrendelted végül? -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
eastsider #8486 üzenetére
mhm tetszetős, csak kérdés, hogy ettől mennyire lesz bumszli a teló, mert szűkebb nadrágban "csupaszon" is nehezen fér el
most nézem van ennek egy még vékonyabb tesója, ami csak 1,6 mm vastag és a sarkoknál sincs extra vastagítás, de mégis szépen körül öleli. Na, egészen bejön. Esetleg van valakinek ilyen?
-
eastsider
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #8484 üzenetére
nezd meg a sarkait: [link]
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
Ochocinco46 #8481 üzenetére
Sarkokat már nem igazán fedi le teljesen az IMAK, alul-felül pedig védtelen a telefon. Ezt a tokot inkább azoknak javasolnám, akik szeretnék elkerülni a hátlap kikoptatását/elszineződését.
Eddig egy Supcase Unicorn Beetle Pro-t használtam, tankká változtatja a telefont, rendesen megvédi. Tetszik is nagyon, de van pár nadrágom, amibe a telefon azzal a tokkal már nem fér be a zsebeimbe, ezért is vettem most imak-et.
bl4ze: eredetinek tűnik a tok, a dobozán van hologramos imak matrica és a kamera, lézer, ujjlenyomatnál pontosak a kivágások.
-
Ochocinco46
aktív tag
létezik olyan tok, ami védi a sarkokat is, de mégse lesz tőle nagyon vastag a teló?
vagy inkább úgy kérdezem, hogy melyik az, ami nagyjából védi, de még nem lesz tőle sokkal nagyobb
az említett imak cowboyok tetszenek nekem is, csak egy sarokra ejtésnél sokat ne várjak tőle gondolom.. -
bl4ze
veterán
válasz
tamas.nick #8479 üzenetére
Akkor te lehet hamisat kaptál, mert az én kék tokom bomba jó! Hajszál pontos, és a gombok is kiválóan használhatóak.
Vagy gyári hibás, vagy hamis cuccot küldtek, mert az IMAK tokok nagyon jók. Semmi baja az enyémnek.
Ochocinco46 : van egy olyan tokom, fekete. Elég jó, de nagyon bumszli és vastag lesz vele a telefon.
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Én is szemeztem vele. A sarkokat mennyire védi annak ellenére, hogy vékony? Egy leejtésnél azért nagy valószínűséggel ott kapna ütést.
Illetve még EZT néztem. Méretre nagyobb, de jobban is védi talán. Tesztet vagy leírást viszont sehol nem találtam róla. Valakinek esetleg van ilyen és tud róla mondani infot?
köszi
-
csordas11
aktív tag
válasz
Én vettem kékben és feketében is. Nekem nincs problémám a gombokkal. Nagyon tetszik a tok, főleg a kék színű. Jó a fogása, nem csúszik.
-
tamas.nick
aktív tag
A fórumon olvastam, hogy az imak cowboy shell tokot sokan dicsérik, ezért rendeltem ebay-ről egyet szept 6-án, pont két hét alatt a mai nap meg is érkezett, tetszik a tapintása és hogy nem lesz tőle nagy a telefon, viszont a gombok kb használhatatlanok.
Olyan közel vannak a perem széléhez, hogy alig lehet kitapintani és benyomni. [KÉP] -
Gigicuci
senior tag
Nem baj a magas kezdőár, mert van hova leesnie fél év alatt. lásd HTC 10. Addig meg lehet játszani a várakozós vegyem-ne vegyem játékot, ami kellemesen bizsergető érzés.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Just_Reboot #8476 üzenetére
Amúgy tiszta Iphone
-
batai15
félisten
nekem meg nagyon bejön.
-
dnelb
veterán
válasz
Just_Reboot #8472 üzenetére
Nekem is ez ugrott be
ennyi pénzért meg hülye aki ilyet vesz a mostani csúcsok mellett
-
kengyel
nagyúr
Ezeken a képeken nem igazán tetszenek, viszont a kamerára kíváncsi leszek.
-
niof
veterán
Egyáltalán nem elképzelhetetlen. Ismerve az itthoni árképzési gyakorlatot, kb a megjelenés után egy erős fél évvel lesz majd elfogadható az ára. Vagy még később... Nálam pl biztos, hogy még jó darabig marad az 5X! N4-el is inkább vártam, míg jött egy érdemes alternatíva helyette. Amúgy az 2 hete kimúlt szegény, a haver, aki megvette ledobta, és szó szerint rommá törte a kijelzőt...
Tőlem 2,5 év után karcmentesen vette meg...
-
Laci13
tag
Vékony jó minőségű szillikon tokot szeretnék amitől nem elsz nagyobb a telefon
Ezt néztem ki eddig Nillkin Nature.
Ez jó választás vagy van ennél jobb minőségű vékony szilikon tok? -
Heisenberg69
senior tag
Valaki használja itt a Solid Explorer nevű fájlkezelő appot? Hogy tudom beállítani azt. hogy lássam a Google Fotók program adatait?
-
Teagol
aktív tag
Lassan elkelne egy "Hol vegyek Nexus 5x-et?" topik.
Itt meg mehetnének a hasznos infók.
Visszaolvasna 3-4 hónapra napra készek lehetünk a webshopokról ... -
Skyhigh
aktív tag
Korai volt a Pixeleket várni, a Hanjin bedőlésével igen gyorsan elfogy majd a készlet és az utánpótlás is akadozni fog, az ára mire ideér igen szép lesz.
Reméljük az utolsó Nexus 5x szállítmányok már megérkeztek az EU-ba. (607-608)
-
Laci13
tag
Sziasztok.
Ultimateshield üveg fóliát próbálta valaki érdemes venni?
Üveg fólia még egy telefonon se próbáltam de egyre népszerűbb ahogy olvasom.
Szerintetek melyik jobb erre telefonra sima vagy üveg fólia? -
Zsirmanc
aktív tag
válasz
bedibazsa #8442 üzenetére
Azon felül amit batai15 kolléga mondot a P9L-ról, pluszban még annyit hozzátennék, hogy akkuban nagyjából dupla időt megy. Volt 5X-em 2 hónapig, úgyhogy mondhatom, hogy azonosak a használati szokásaim.
5X 2,5-3 óra SOT, a P9L még nem volt 6 óra SOT alatt, az elmúlt 1 hónapban, mióta megvettem. -
brownus
veterán
no, asszonynak is megrendelve egy kék n5x 16gb verzio, h791
alig várom, hogy toljam ra az updateket, aztan o majd belakja
van valakinek kék szinben? szép?
-
batai15
félisten
válasz
bedibazsa #8442 üzenetére
Igen . Akkuban jó,soc se rossz. Igazából nekem a multi task kicsit gyenge ,agresszív kicsit a task utemezo , az emui sok okossagot tud.
Mint írtam a romolás nekem számít , ill sok 3rd apot használok, csak nem mertem az5xet meg venni , így lett p9l. Páromnak is ez van nagyon szereti. -
csordas11
aktív tag
válasz
batai15 #8437 üzenetére
A Mobilkereskedésben van raktáron minden színben 32-es 81.800-ért. Rendes 27%-os áfás számlát adnak imei számmal, amivel az LG-nél lehet gariztatni. Szerintem megéri azt a kis árkülönbséget. Az átalakító ára pedig 300-500 ft kintről rendelve, ha esetleg nem lenne a dobozban. Ja és ingyenesen kiszállítják házhoz.
-
batai15
félisten
Király . Imei számlát adnak? Az az igazság hogy a p9 lite 3 hónapos ,van rá 1.7 év gari még, és eleve nem sok nexus 5x van használtan, pláne nem 32gigas , így meg a partnero ara belefér a keretbe ,mivel használt telok se sokkal olcsóbbak . Viszont a garanciával nem akarok szívni,jo lenne ha bemegyek egy lg szervizbe leadom és ennyi. Nem nekik kell kuldozgetni.
Mibandel vagy Google fittel tudja a lépéseket szamolni ? -
batai15
félisten
partnero vajon ilyet ad? hirdetem a mostani telómat, és utána szeretnék egy 5x-et.
De van ithol rengeteg töltő fejem, nem akarom a gyorstöltést használni hogy kiméljem az akkut, de amíg nem megy el a p9 lite, addig meg nem akarok rendelni az ebayről cuccokat az 5x-hez.
Rájöttem hogy nekem stock droid,(szinte nem is használok emui appokat, kinézet ram kezelés etc) romolás meg nexus kell, nagyon szerettem anno a galaxy nexust is. -
batai15
félisten
üdv! az újabb verziókba tényleg benne van ez ?
[link] -
-
mukisrác
aktív tag
Nextel-től rendelt már valaki, milyen tapasztalattal?
Apósnak kellene egy fekete 16-os példány, gyártói garanciás -
Hunter2
addikt
válasz
tomboy0013 #8421 üzenetére
Nagyon sok dolgot rendelek főleg elektronikai alkatrészeket és meglepődnél mi mindent küldenek ami eredeti.
Na de majd kiderül ha megérkezett. -
eastsider
nagyúr
válasz
eastsider #8420 üzenetére
megvan a válasz, hátha érdekel valakit: [link]
szerintem a sima lesz, az volt a N5-ön, N4-en is. kicsit otrombának néz ki az ultra
Nexus 4-nél emlékszem, hogy még aquaban vettem gyári bumpert. 2.5k-ért, eredeti volt
esetleg nem akar valaki rendelni még diztronic tokot most? megfelezhetnénk a postát
-
eastsider
nagyúr
valaki tudja mi a különbség a két diztronic tok között az árán kívül? [link]
-
Hunter2
addikt
válasz
tomboy0013 #8418 üzenetére
ugyanonnan rendeltük?
-
Laci13
tag
Ezt a 60X szériás számot kapjak hogy kell kérdezni boltoktól mit kell nézni az-e?
Akkor már tudják mit akarok ha azt mondom 6-os szeria van-e nekik? -
Laci13
tag
válasz
tomboy0013 #8403 üzenetére
Bocsi csak tisztán látás végett kérdeztem .
Mert olvastam olyat valaki kapott LG pecsételt garanciát is. -
DJosef
őstag
Udv Urak!
Lehet hulye kerdes de az ertesitesi led-et ugye csak egy helyen lehet bekapcsolni?
A gondom az, hogy nem jelzi sem a whatsapp uzeneteket, sempedig a nemfogadott hivasokat.
Otlet?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest