Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Mobil flották
- iPhone topik
- One UI zápor esett a hétvégén
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gigicuci #8298 üzenetére
Nekem sima 5V/2A-es töltőm van (Philips),ez simán töltötte az eddigi összes telómat,nem merült le töltés közben egyik se.Ha 1A-es töltője van,akkor viszont érthető a dolog.
Szerintem nem muszáj gyorstöltő,elég egy mezei 2A-es is.
Mondjuk Aliról,BG-ről,vagy Ebayről lehet rendelni Blitzwolf QC2.0 vagy 3.0 töltőt 3000ft körül.
Nem a gagyi kínai fajta,megbízható minőségi darab.Nekem a hálózati töltőm ilyen,semmi gondom vele.Hopp,bl4ze megelőzött!
De akkor már 2 szavazat a Blitzwolfra! -
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani/linkelni olyan autóstöltőt ami tudja a gyorstöltés funkciót?
Kollégám heavy user és a sima autóstöltő hiába van rádugva, de folyamatosan beszél rajta meg pötyög és lemerül a telója.
Köszi!
-
Helsing
aktív tag
válasz
Ochocinco46 #8283 üzenetére
Az akksi a merülés/töltés ciklustól használódik el. Egy kéthetes és egy egyéves akksi között nincs különbség, ha mindkettő a polcon állt.
-
Sonex79
aktív tag
Ez a."megjelenített méret" állítás jól eltalált dolog. Böngészéshez kimondottan ideális a minimumra állítás.
-
fokukac
nagyúr
Egész jól bírja az akki a frissítés után.
Kb. 2 óra kijelzőidővel most állok 37%-on úgy, hogy napközben csináltam úgy 40 HDR-es fotót, és úgy 10 panoráma-fotót, és legalább fél órát zenét is hallgattam.Viszont, ahogy nézem, még mindig csinál minden fotónak egy külön könyvtárat...
-
Hunter2
addikt
ilyen tokot használ valaki? [link]
-
tarti8
tag
válasz
Ochocinco46 #8283 üzenetére
Oké. Én csak QuadRacer kolléga kérdésére válaszoltam. A pontosításért köszönet bl4ze kollégának.
Költői kérdés: Honnan tudod, hogy az akksid nem lett egy évvel ezelőtt legyártva?
-
Uraim!
Budapesten tudtok ajánlani boltot/boltokat ahol lehet az 5X-hez tokot venni?Ahol valamennyi választék is van.Tudom,tokok szempontjából nem egy túl szerencsés teló az 5X,legalábbis itthon.
Webshopokat találtam,meg később Aliexpress lesz a barátom,de holnap kéne vennem valami pofásabb hátlaptokot,viszont a pesti üzletek kínálatával nem vagyok tisztában.
Speedshopban semmi nincs raktáron azt tudom. -
dobolson
senior tag
válasz
Ricsi 1984 #8281 üzenetére
Ha frissítesz, érdemes egy visszaállítást csinálni, igen. Megoszlanak a vélemények az üzemidővel kapcsolatban. Átlagban kb azt lehet mondani, h nem javult. Viszont szerintem sebességben jobb a nugát, mint a 6.0.
-
Ricsi 1984
csendes tag
Szevasztok. Nekem is kiírta a kicsike ,hogy tölthetem a nugátot. Èrdeklődnèk ,hogy a tapasztalatok alapján èrdemes letölteni,nem fog rontani a telefon gördülékenysègèn stb ? Eddig tökéletesen megy minden ès nekem ez a rendszer is megfelel ami alapba fut. Mèrges lennèk ,ha telepîtès után gondok lennènek. Egyedüli dolog ami miatt letöltenèm az az hogy hátha javul valamennyit az üzemidő, mik a tapasztalatok, észrevehető a külömbség az üzemidőben ? Valamint ,ha ùgy döntök hogy telepítem, ajanlatos úgy csinálni ,hogy alapra visszaallîtom a telefont , majd az új rendszert újra belakom ? Köszi a válaszokat !!!!
-
QuadRacer
csendes tag
válasz
Ochocinco46 #8270 üzenetére
Mit jelent az, hogy 608-as szériás? Erre kell figyelni, vagy csak azt kell nézni, hogy H791-es modell legyen?
-
zzola
titán
Egy új Ford Transit a céges autóm. Gyári Ford "média center" van benne, az 5X pedig nem látja a FORD BT-t!
WTF?
VAn egy gagyi iNEW V3, még az is megtalálja, de az LG nem!
Mit csináljak? -
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban leírt titkosítás kikapcsolás mennyire naprakész? 7.0 alatt szeretném kikapcsolni. Ha esetleg nem akkor tudna valaki linkelni egy friss leírást?
Köszönöm!
-
Gigicuci
senior tag
A RAM elég normál felhasználáshoz, a tiedhez meg pláne és a rendszer sebessége elég pörgős.
Ha a lapokat újra is kell tölteni netezés közben, azt is elég gyorsan teszi, nem igazán zavaró számomra.
Az üzemidő gyenge pontja, lélekben készülj fel 3-4 óra SOT-ra. Viszont a gyors töltés jól működik.
Összességében eléggé szerethető kis teló ez. Én megkedveltem noha előtte volt S7 és 6S is nálam.
-
bedibazsa
senior tag
Ha lehúzom az értesítési sávot, akkor mindig ott van, hogy frissítés elérhető. Hogy tudom megoldani, hogy ne lássam azt? Más telefonokban kikapcsoltam az automatikus frissítést és kész, de itt nem boldogulok.
-
bl4ze
veterán
válasz
Helsing #8254 üzenetére
Persze, megvolt.
Főleg azért mert haza értem és látom 4G , nem wifi.
Ránézek a telefonra és EGYETLEN(!) wifi hálózatot sem látott, csak keresett vadul vadul.
Wifi ki-be nem segített, újra kellett indítani a telót. Utána azonnal felcsatlakozott az otthoni wifire. WTFA teló azóta is érdekesen merül.... 62%-on tettem éjjelre repcsi módba, reggel 59% volt. 3% merülés.
Repcsi módban max 1% merült régen. Szóval egyelőre elég fura ez az "S" build, az "M" jobb volt, ha ilyeneket fog csinálni...... -
bedibazsa
senior tag
Nekem átlagosan 3-3.5 óra SOT-ot sikerül kihozni belőle. 4-5-6 appot a háttérben tud tartani a 2gb RAM, nekem ez elég. Jó telefon ez, nekem csak az üzemideje b.ssza a csőrömet, de hát ez van, nincs jobb alternatíva ennyiért. De a SGS6 akkuidője után lehet, hogy kellemes csalódás lesz neked.
-
Skyhigh
aktív tag
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Kapni még valahol gyári LG garanciával, gyári EU-szabványos töltővel, megbízható webshopból?
Böngészgettem a hozzászólásokat, de az ajánlott oldalakon sehol sem láttam utalást a gyári garanciákra...
-
Sziasztok!
Kiszeretném próbálni mostmár hogy milyen is a tiszta android és a Nexus "érzés",de vagyonokat nem akarok költeni egy 6P-re,így az 5X-en gondolkodom.
Az lenne a kérdésem,hogy a 2GB ram mennyire elég átlagos felhasználás mellett?
Nem fogy el nagyon hamar?
Facebook,Viber és hasonló éhes progik nincsenek fent,jobbára netezek(chrome 4-5-6 tab-bal),Poweramp,Podcast addict,néha messenger,néha hírportálok appjai (Index,Hír24 stb).
Akku mondjuk egy Galaxy S6-hoz képest hogyan bírja (SoT 40-50% fényerőn)?
A válaszokat előre is köszi! -
w333
félisten
-
bl4ze
veterán
Nálam pont fordítva, az M build volt fent - igen jó volt az akkuidő.
Most ma jött az "S" szeptemberi frissítés, és 30 perc SOT után 65%-on állok, Android OS legelől, ami korábban sosem volt a legelső fogyasztó ! -
fatorzs
tag
válasz
zkosaras #8199 üzenetére
Nálam 7.0 alatt az aktív használat melletti akkuidő nőtt meg. Ha nagyon akarnám, ki tudnék hozni 5+ óra sot-ot, (de nem akarom egy nap annyit bámulni a pici kijelzőt
)
Doze on the go meg hol működik, hol nem... ha van olyan alkalmazás telepítve, ami nincs frissítve, az gondlom bezavarhat.
Esetleg érdemes lehet appcheckerrel megnézni, hogy az alkalmazásaid mire vannak felkészítve. Pl viber max Lollipopos APi szintet céloz meg, tehát esetleg bezavarhat a doze-ba... -
Hunter2
addikt
Eddig az összes telefonomon használtam a Fancy widget-et, ez gyakorlatilag egy HTC sense óra/időjásár widget.
Na most itt az a gond hogy widget nem a kijelző teljes szélességében jelenik meg. Valószínű a kijelző képaránya miatt. Használ valaki ilyesmit, esetleg tudtok olyant ami normálisan működik nexus 5x-en? -
Hunter2
addikt
kinél mennyire működik jól az ujjlenyomat olvasó? nálam elég érdekes, ha olyanja van akkor 10-ből 10 ha meg olyanja akkor 5-ből csak kétszer
-
fokukac
nagyúr
válasz
Grande Ale #7201 üzenetére
az Okoslottó alkalmazás esetleg nem javult meg valakinek?
újratelepítettem, de ugyanúgy leáll a Nugát alatt... -
dobolson
senior tag
Voltam már többször 6 felett, de akkor is csak ilyen rövid készenléti idők mellett. Meg pl 2-3 óra metronóm app használattal, ami folyamatosan ébren tartja a kijelzőt. Az átlag talán a 4 óra nálam. Az utóbbi időben sz@rul dolgozott a doze, de pár napja megint helyrejött, az sokat dob rajta,nem igazán merül, ha nem bántom.
-
-
tarti8
tag
Nem tudom, hogy a tegnapi update-nek köszönhető-e, de javult az üzemidőm. 1 óra sot mellett tartok most itt, és végre hátrébb van sorolva az android os. [kép]
-
Hunter2
addikt
tudtok olyan tokot mint amilyen a nexus 4 Ringke fusion volt?
-
alexandrosz
aktív tag
Jelentem, visszajött az LG-től a teló, működik. Üvegfóliával is
Azonnal felajánlotta a Nugátot, rohadt lassan jött le, de spongyát rá. Most kap egy FR-t, aztán belakom újra. -
niof
veterán
Azért ezt érdemes átgondolni! Ok, hogy amíg benne vagy, szinte azonnal jön, de ha a gugli elkezd egy új alpha build-et építgetni, és kitolják, és mondjuk még elég selejtes a napi használathoz, ha akkor akarsz majd kiszállni, feltételezhető, hogy gyalu lesz, mivel az utolsó stabil build-et fogod visszakapni... Szóval, én kiszállnék, és majd újra belépnék, ha legalább egy beta 2-es rls lesz már.
De persze te tudod. -
Hunter2
addikt
hogyan lehet eszközt törölni a társított eszközök közül?
Most két nexus 5x van benn az accountomban. Kissé zavaró. -
zzola
titán
válasz
Heisenberg69 #8209 üzenetére
Én nem vagyok benne a bétában és S jött...
-
dobolson
senior tag
válasz
Lehet, én is maradtam a bétában.
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
Gyorsabb voltál, de igen, mert a betások már tesztelhetik a következő frissítés egy részét is, legyen az bármi is
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
Heisenberg69 #8205 üzenetére
Na, érdekes módon most S-re frissített..
tehát aki bent maradt a beta programban kapta meg az S verziót, aki nem az az R-t.
-
Heisenberg69
senior tag
Nekem is az R-es verzióra frissült a telefonom, és mondom megnézem, hogy mi történik, ha visszalépek a BETA programba. Visszaléptem, majd utána kiírta, hogy hamarosan letölti a legfrissebb androidot. Nézem, semmi, mondom nyomok egy szoftverfrissítést. Amikor beléptem, látom, hogy tölti le az android 7.0-át… na most vajon ez milyen verziós? Lehet aki bent maradt a beta programban az kapja meg az S verziót, tehát nekem most az töltődik le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest