- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
kacsip #13689 üzenetére
Ha csak az üzemidő végett ez a magpróbáltatás, akkor inkább hagyjad szerintem!
Franco mint fentebb is írták már sokat verziót elb*szott. A magam nevében beszélhetek (meg volt mások által is már szó róla), ha csak üzemidő számít, akkor ebbe ne mássz bele, mert inkább lesz rosszabb, mint jobb.. -
TODI1111
veterán
válasz
kacsip #13682 üzenetére
Mikor feltetted a progit a gépre (Wugfresh Toolkit) akkor telepítetted a drivereket? USB hibakeresést bekapcsoltad a telcsin és engedélyezted a csatlakozásnál?Ez a videó hátha jobb
HREH ElementalX-ről még nem nagyon tudok nyilatkozni, kell egy kis idő, mert nem régen tettem fel! Este 10-kor vettem le a telcsit a töltöről akkor offline módba kapcsolt (este 10-től reggel negyed 6-ig offline van) reggel fél hatkor néztem az emaileket akkor a töltés 99% volt! wi-fi, 3G nálam folyamatosan megy, azóta volt egy kis játék (szókereső),pillanatnyilag 98% !
G4bi89 Igaz ezt is elfelejtettem hozzátenniNekem mindig az első dolgom a rootolás ezért nincs mit menteni, mert még szűz a készülék!
-
TODI1111
veterán
válasz
kacsip #13675 üzenetére
Bocsánat azt elfelejtettem, hogy kernelcsere root nélkül nem megy! Nálam a rootolás egy androidos telcsin, főleg egy nexuson az első 5 percben megtörténik!
ahogy azt HREH írta a a Wugfresh Toolkittel, pillanatok alatt megcsinálhatod a rootolást! videó a használatról Annyi a különbség, hogy a videóval ellentétben most már az " Android 4.4.2 KOT49H"-t kell választani!
HREH: Az r47-es úgytűnik "tökéletes lett" ! Eddig ez volt fent, de épp ma délután tettem fel az elementalX 0.38as kernelt kipróbálni, mert erről is jók a vélemények!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest