- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovadika #1027 üzenetére
Nem vagyok fangirl, a szabad versenyben hiszek, de
a kijelző az egyetlen, amit átraknék az S3-ról a N5-re. Ne bántsatok, ez vélemény, csak gondoltam, megosztom! Az N5 felbontása gyönyörű, tényleg, de a samu AMOLEDet az IPS mellé téve azt veszem észre, hogy
- az IPS fakóbb valamivel
- ha nincs az összes villanyunk felkapcsolva, úgy ömlik belőle a fény, hogy csak na, alacsony fényerőn is
- a fekete nem fekete (ami engem azt hittem, nem fog zavarni, de picit zavar)
- ha jól tudom, IPS idővel veszít a fényerejéből (talán akkor nem fog ömleni)
viszont az is biztos, hogy
- az IPS fényereje maxon lényegesen erősebb, mint az AMOLEDé
- _szerintünk_ kevesebb akksit fogyaszt (bár ugye a rendszer is más a kettőn!)
- az AMOLED nálam egy év alatt beégett, amit a samu ugye ingyen kicserél, szóval gyakorlatilag nemsokára új telefonom lesz, így engem ez abszolút nem zavar, sőt
- természetesebbek a színei (már aki azt szereti...)Én az S3-on sem látok pixeleket, csak ha egészségtelenül közel tartom az arcomhoz. Mindemellett megjegyzem, hogy számomra elég fontos a kijelző (hiszen ezt bámulom), de szó nélkül váltanék N5-re, nem csak S3-ról de S4-ről is, mert a (majdnem) vanilla szoftver, a támogatottság, a kevésbé gagyi anyaghasználat és a többi különbség _nálam_ veri a samut rendesen. Tökéletes telefon nincs, jó telefon viszont van, és az N5 qrvajó.
-
törölt tag
Kár is.
Nem fogok itt neked magyarázkodni, nem pontszám alapján veszek telefont, de a tesztből látszik,h a két konkurens telefon, ami majdnem csontra ugyan azzal a HW-vel rendelkezik, mégis 7-8k-val több pontot kap.
Manipulálják a számokat, de nem ennyivel, mint írtam S4 esetében vmi 500 pont volt.
És, ha ennyivel kevesebbet mér a szoftver, ott bizony teljesítménybeli különbség igen is van.Ne válaszolj, ne reagálj semmit, nem érdekel.
halkow - egyetértek. G2 szerintem is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Milyen processzort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Acer notebook topic
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest