-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy nem tudok az eszközre másolni számítógépről, nem látja mint MTP eszközt. Próbálkoztam hogy letöltöm a Nexus Root Toolkitet, és felteszem a harmadik lépés alól a Google drivereket, de nem oldotta meg. Tudjátok valamit javasolni hogy oldjam meg?
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Valakinél jelentkezett már olyan probléma, hogy gyakran sokat kell várni a feloldó képernyő megjelenésére? benyomom a gombot, és látom hogy a kijelző bekapcsolt, feketén világít, de hogy a minta megjelenjen várni kell. Android 4.4.2 Franco kernellel. Megoldás?
A másik, hogy GEL-t használok (vagyis már Google Asszisztens Indító), és van hogy az alkalmazások megnyitására szintén sokat kell várni. Ez mitől lehet? Ugyan az lenne a hiba forrása?
-
krypton
senior tag
Az rendben van, hogy egyes játékok eléggé tudnak laggolni? Főként a Minion Rush. Android 4.4.2 + franco 201. Egy kicsit NFS Most Wanted alatt is érzem. Valami miatt nem jár max órajelen, vagy mi lehet a baj?
-
krypton
senior tag
Franco kernelt frissíteni annyi, hogy elindítom az FKU Free-t és auto-flash, vagy biztonságosabb ha magam csinálom recovery alatt?
[ Szerkesztve ]
-
krypton
senior tag
Az megoldható, hogy az "sd kártyát" a számítógép fájlkezelőjével babráljam? Tudom AirDroid, de az nem teljesen olyan.
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Ez a leírás 4.4.2 alatt is teljesen jó? Hasonló cikkek vannak még (angol is jöhet)? Rootolni szeretnék.
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Megleptem magamat karácsonyra egy ilyen telefonnal az XXLGSM-től. Azt próbáltam volna kideríteni, hogy milyen verziót kaptam. A bütykök alapján eléggé egyértelmű lenne hogy 1.0 (), nincs. Azonban találtam a korábbi hozzászólásokban ezt a linket és eléggé vegyes lett így. A tömege 140g, és a kamerán is kisebb a kivágás, mint az 1.0-án, a kijelző viszont nekem fehéresnek/kékesnek tűnik. El kellene jutnom bootloaderbe hogy biztos legyek benne, nem? Van valami leírás ehhez ilyen dummies szinten? Stock 4.4.2 fut rajta. Szériaszám alapján a dobozon 2013 januári. Lehet valami refurbished készüléket kaptam?
Szerk.: Van valamilyen előnye vagy hátránya ezeknek a verzióbeli különbségeknek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akvarisztika
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest