-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz ljungberg #44422 üzenetére
Én mostanában nem nagyon találkozok kamera ujraindulással, mondjuk annyit nem is használom . Szerintem még simán megeri venni N4-et,mindjuk ha keret akkor N5 a nyerő. De ár érték arányban nagyon jó.
Ja és az erő meg sokáig elég lesz az tuti.
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
w333
félisten
válasz ljungberg #44422 üzenetére
Persze hogy megéri ... és őszinte leszek ez a kamera mizéria én még szerencsére soha nem tapasztaltam (kopp-kopp) és biztosan lesz javítás is
Szerk. mindenki ...
Ha már a kameránál tartunk, az nem lehet hogy használtok esetleg olyan alkalmazást ami hozzáfér a kamerához is Nexus 5 fórumban is majdnem ugyan ez a helyzet annyi különbséggel hogy ott nem a telefon indul újra hanem a kamera szoftver kiírja hogy "A kamera nincsen csatlakoztatva" estleg próbáljatok minden olyan alkalmazást letörölni ami hozzáfér a kamerához, hátha megoldja ezt az idegesítő problémát (nálam nincs semmi ilyen alkalmazás) és szerencsére nem is volt még soha magától újraindulás
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest