- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dashed
senior tag
1
2
4 (How to Fix Android 5.1.1 Cellular Data Problem)Nem en talalom ki.. Annyi, hogy en amikor kijott az elso lolli update egybol szembesultem ezzel. Akkor masok is irtak itt ha jol emlekszem ezt a hibat. Egyszer ketszer raneztem mikor jott frissites + megneztem cm alatt mi a helyzet. Mindenhol elojott a hiba.
kit-kat alatt hibatlan a telo, nem hinnem, hogy hardware-es gond lenne.
-
niof
addikt
Miért? Lehet, hogy a n4-re jellemző, de nem mindenkinél előforduló bugról van szó. Bár, nem tudom, hogy más készülékeknél is lehet e ezzel találkozni. Azért visszagondolva, itt a topikban nem sokan emlegették ezt a hibát. Voltak páran, ez tény, de csak 1-2 eset rémlik. Mi van akkor, ha ez csak bizonyos n4-eket érint? Így értettem, hogy pontosítsak! Ha loli bug lenne, akkor így vagy úgy, de több embernél több alkalommal elő kéne jönnie.
[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest