- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dashed
senior tag
1
2
4 (How to Fix Android 5.1.1 Cellular Data Problem)Nem en talalom ki.. Annyi, hogy en amikor kijott az elso lolli update egybol szembesultem ezzel. Akkor masok is irtak itt ha jol emlekszem ezt a hibat. Egyszer ketszer raneztem mikor jott frissites + megneztem cm alatt mi a helyzet. Mindenhol elojott a hiba.
kit-kat alatt hibatlan a telo, nem hinnem, hogy hardware-es gond lenne.
-
niof
veterán
Miért? Lehet, hogy a n4-re jellemző, de nem mindenkinél előforduló bugról van szó. Bár, nem tudom, hogy más készülékeknél is lehet e ezzel találkozni. Azért visszagondolva, itt a topikban nem sokan emlegették ezt a hibát. Voltak páran, ez tény, de csak 1-2 eset rémlik. Mi van akkor, ha ez csak bizonyos n4-eket érint? Így értettem, hogy pontosítsak! Ha loli bug lenne, akkor így vagy úgy, de több embernél több alkalommal elő kéne jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged