Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dashed
senior tag
1
2
4 (How to Fix Android 5.1.1 Cellular Data Problem)Nem en talalom ki.. Annyi, hogy en amikor kijott az elso lolli update egybol szembesultem ezzel. Akkor masok is irtak itt ha jol emlekszem ezt a hibat. Egyszer ketszer raneztem mikor jott frissites + megneztem cm alatt mi a helyzet. Mindenhol elojott a hiba.
kit-kat alatt hibatlan a telo, nem hinnem, hogy hardware-es gond lenne.
-
niof
veterán
Miért? Lehet, hogy a n4-re jellemző, de nem mindenkinél előforduló bugról van szó. Bár, nem tudom, hogy más készülékeknél is lehet e ezzel találkozni. Azért visszagondolva, itt a topikban nem sokan emlegették ezt a hibát. Voltak páran, ez tény, de csak 1-2 eset rémlik. Mi van akkor, ha ez csak bizonyos n4-eket érint? Így értettem, hogy pontosítsak! Ha loli bug lenne, akkor így vagy úgy, de több embernél több alkalommal elő kéne jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pár hónap múlva itt vannak az Acer új, QD-OLED paneles monitorai
- További aktív témák...
- Iphone 15plus 256gb
- Újszerű Honor 200 5G 8/256GB fekete dobozában gyári adatkábellel eladó
- Új, bontatlan Samsung S24 FE, S24 128GB//256GB - Samsung garancia
- Galaxy S25 Ultra ÚJ BONTATLAN Gray, 12GB/256GB, EURONICS VÁSÁRLÁS, 2028.03.31-ig gyártói jótállással
- Újszerű Apple iPhone 13 128GB fehér dobozával 2db kábellel 86%-os akkuval eladó
- Bomba ár! Dell Precision 7530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest