- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Honor 400 Pro - gép a képben
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dashed
senior tag
1
2
4 (How to Fix Android 5.1.1 Cellular Data Problem)Nem en talalom ki.. Annyi, hogy en amikor kijott az elso lolli update egybol szembesultem ezzel. Akkor masok is irtak itt ha jol emlekszem ezt a hibat. Egyszer ketszer raneztem mikor jott frissites + megneztem cm alatt mi a helyzet. Mindenhol elojott a hiba.
kit-kat alatt hibatlan a telo, nem hinnem, hogy hardware-es gond lenne.
-
niof
veterán
Miért? Lehet, hogy a n4-re jellemző, de nem mindenkinél előforduló bugról van szó. Bár, nem tudom, hogy más készülékeknél is lehet e ezzel találkozni. Azért visszagondolva, itt a topikban nem sokan emlegették ezt a hibát. Voltak páran, ez tény, de csak 1-2 eset rémlik. Mi van akkor, ha ez csak bizonyos n4-eket érint? Így értettem, hogy pontosítsak! Ha loli bug lenne, akkor így vagy úgy, de több embernél több alkalommal elő kéne jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged