Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanya

nagyúr

válasz korpicschess #14777 üzenetére

télen meg az történt, hogy szokás szerint kint hagytam a telefonom egész éjszaka, de most nem itthon, hanem szibériában voltam (dreaming). Képzelheted. Odakint tombolt a -56 fok, a telefonom meg szokás szerint a kocsi kerekét támasztotta, mert mint tudjuk, kibaszott vastag, vastagabb, mint egy samsung galaxy s4, tehát semmire nem való, max a kocsi kereke alá.
    Majd, amikor mentem ki reggel, elfelejtettem a kezembe venni, hogy eltörjön a hátlapja (rendszeresen eltört, már volt is egy szervizes ismerősöm, aki minden reggel üveglapot cserélt benne, mert tudjuk, akinek ilyen telefonja van, annak rendelnie kell 4 kiló gorilla glass-t (a gorilla glass 2 meg tudjuk, hogy a négyzetméterenkénti ára ha nexusra veszed drágább, mint a műanygatelefonoké), s majd abból vágják ki a szervízben sikítóval)).
    Ehelyett simán áthajtottam rajta. Sajnos semmi baja nem lett a telefonnak a földön, de mikor odamentem megfogni, kezembe vettem (ugye minusz 56 fokos telefont a finom 20 fokos kezemmel fogtam, s órákig nyomkodtam, míg ki nem egyenlítődött köztük a hőmérsékletkülönbség), megint eltört a hátlapja.

Persze, senki nem tud rendes magyarázatot adni rá, hogy miért a hátlap törik jobban, mint az előlap, de ez van, ezek a tények, mert ha egy 12 éves pattanásos kisgyerek unaloműzésből kitalál egy baromságot, akkor azt tényként kell kezelni a fórumokon.

IGAZ w333?

[ Szerkesztve ]

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

Új hozzászólás Aktív témák