- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
Ti nem tapasztaljátok,hogy gyári 4.4.4 alatt lassabb lenne az automatikus fényerőszabályzás, meg nem tesz rá annyi fényerőt mint mondjuk 4.4.2 alatt?
-
Diamond500
senior tag
válasz
C.Brigante #49462 üzenetére
Hiszünk neked! (csak nem érdekel senkit), te lovagolsz rajta!
ollie: Főanyadeszkát! Nem sima anyadeszkát cseréltek a telefonomba! konec
-
Diamond500
senior tag
válasz
C.Brigante #49455 üzenetére
Mit zavar az téged hogyan hívja? Egyébként nekem szervizlapon a "főpanel" csere áll és a garancia levélre is ezt írták!
-
Diamond500
senior tag
Ha Kikat alatt vagyok, a JB 4.3 tárcsázóját fel lehet barkálcsolni valahogy? (az jobban bejött) Vagy felejtős a gondolat?
-
Diamond500
senior tag
Random kikapcsolgatott... azt nem tudom milyen lett, mert most nem tudok elmenni érte.. este hívtak, hogy kész van, hétfőn vittem be
-
Diamond500
senior tag
Kész a telefonom, főpanel csere.. nagyon gyorsak voltak a srácok
-
Diamond500
senior tag
válasz
tamas.nick #48903 üzenetére
Én már hétfőn leadtam ugyanez miatt...
-
Diamond500
senior tag
Srácok, ha szervizbe viszem akkor vinni kell minden kacatot, dobozt, töltőt stb.. vagy elég a készülék?
-
Diamond500
senior tag
Nekem pont aktuális lesz a szerviz.. 4.4.3 alatt is kikapcsol.. brühühü.. valaki aki már volt fent Pesten a szervizbe, egy google view linken megtudná mutatni, hol is pontosan a szerviz!? Múltkor keresgéltem de nem találtam meg. Nyugatiból mennék gyalogosan :-P
-
Diamond500
senior tag
Másnak is nagy mértékben javult az aksi idő 4.4.3 alatt? 2nap/2óra kijelző idővel.. 3G/wifi böngészéssel 40%-on vagyok
-
Diamond500
senior tag
Bejövő hívásnál a kép 2/3-át kitakarja az a nagy feketeség, engem az jobban idegesít.. nem is értem miért van így..
Tudom vannak fullscreen app-ok , de egyik ratyibb mint a másik -
Diamond500
senior tag
válasz
tamas.nick #48389 üzenetére
Nekem is ez a gondom,de 4.4.3 alatt még nem volt... bár én csak most kaptam meg a frissítést tegnap előtt
-
Diamond500
senior tag
4.4.3 alatt hozta a 4órás képernyő időt, 3g-vel, álandó gmail szinkron, böngészés...4.4.2 alatt ennyit nem tudtam kihozni belőle!
Más:
Rootolás ugyanúgy megy mint 4.4.2 alatt? Vagy variálni kell valamit? -
Diamond500
senior tag
Mondjuk én nem érzékelem, hogy szebb lenne a kijelzőnek a színei 4.4.3 alatt, bár lehet csak a sötét háttérkép miatt.
-
Diamond500
senior tag
Mondom poénból beírom én is " Nekem vaj'h miért nem jön az OTA?" erre nekem is megjött! Öröm bodottá..
-
Diamond500
senior tag
Engem kifelejtettek a frissítésből
-
Diamond500
senior tag
válasz
darthdenes #47950 üzenetére
Érvénytelen URL
-
Diamond500
senior tag
Nekem még semmi.
.
-
Diamond500
senior tag
válasz
gipsztigris #47908 üzenetére
Ha jól emlékszem beállítások-alkalmazások-"összes"-google szolgáltatások keretrendszer- értesítések elöl pipa ki
-
Diamond500
senior tag
Én leszek az a bátor aki megkérdi, mikor lesz vajo
n OTA frissítés?
-
Diamond500
senior tag
Ti tudtátok, hogy kitkat alatt nem írható az sd kártya?
Ezt a baromságot...
[link] -
Diamond500
senior tag
Nem lesz itt ma semmilyen 4.4.3
-
Diamond500
senior tag
Ha frissítem ezt a kamera app-ot és nem jön be, letudom "szedni" a frissítést?
-
Diamond500
senior tag
válasz
Mesterlovesz #45710 üzenetére
87 ezer körül..
-
Diamond500
senior tag
válasz
gipsztigris #45648 üzenetére
Jó lenne tudni valami időpontot, nekünk mikor érkezik... ha érkezik
-
Diamond500
senior tag
válasz
dragon1993 #45359 üzenetére
Ők speckós kütyűvel vágják ki, ami erre való..
-
Diamond500
senior tag
Na nekem újra kikapcsolgat, de csak ha wifin van és "alszik" Ha van valakinek valami ötlete, akkor várom!
HR után 2-3hétig probléma mentes volt, de utána többször is eljátszotta, pedig semmilyen változás (telepítés stb.. nem történt) Csak úgy tudom kivédeni, hogy alvó módban csak 3G-ét engedek neki. Akkor nincs probléma... Applikáció problémát kizárom. -
Diamond500
senior tag
2nap 11 óra...13%-on jelenleg
3óra kijelző idővel.. egész jó :-) -
Diamond500
senior tag
Márc 4.-én volt egy FR-em, azóta nem volt random kikapcsolás... remélem nem kiabálom el..
-
Diamond500
senior tag
Nem tudtok esetleg olyan app-ot, ami jelzi hogy az illető megkapta az sms-est, esetleg hangjelzést is ad? Tudom, hogy gyárilag is benne van, de elég gyér, nem tetszik :-)
-
Diamond500
senior tag
Nekem most egy FR után megszűntek a nyűgjeim, meglátjuk meddig
-
Diamond500
senior tag
válasz
Partyface007 #44204 üzenetére
4.2.2-őn ez egy ismert hiba volt,én is mérgelődtem miatta... de ezt 4.4.2-ben már javították.. azóta nekem rögtön jelez wifin is
-
Diamond500
senior tag
Régebben írtam, hogy hiába hozok létre ringtone, alarm stb mappákat a megfelelő könyvtárban , a gyári audio kezelő akkor sem látta, most fr után rendben van
-
Diamond500
senior tag
Most csináltam egy Factory resetet.. és szűz rendszeren megnézem csinálja e a random kikapcsolást...
Amúgy meg lett egy plusz menü ami eddig nem volt nekem, az "érintéssel való fizetés" -
Diamond500
senior tag
Decemberi és rendben van
-
Diamond500
senior tag
válasz
atillaahun #43877 üzenetére
Alszik rendesen.. sőt annyira hogy néha ki is kapcsol, de csak ha wifin van alvó módban :-(
-
Diamond500
senior tag
válasz
atillaahun #43877 üzenetére
Wifi jele állandó
-
Diamond500
senior tag
válasz
atillaahun #43852 üzenetére
Sajnos oka van, hogy így kell nekem..
Random kikapcsol a telefonom és ha alvó módban nincs wifi, akkor nem kapcsol ki.
Ne menjünk bele az összefüggésekbe, mert nem tudni miért van ez, de xda-n olvastam ezt fél megoldást,és jelenleg tényleg úgy néz ki van alapja... nem vettem észre nagyobb fogyasztást. Jelenleg 1nap 21 óránál vagyok, 17%-on.. 2,5óra kijelzővel, folyamatos 3G-vel -
Diamond500
senior tag
Valaki(k) néze meg nekem, legyen kedves, hogy ha "Tartsa bekapcsolva a wifit alvó módba - soha"
Akkor kikapcsol e neki a wifi... mert nekem nem teszi meg valamiért.. pipa ki van szedve, hogy a google szolgáltatások ébren tarthatják.. köcce -
Diamond500
senior tag
Gyári garim van, na de 40km a szerviz.. meg aztán kitudja, beviszem és leráznak szoft frissítéssel
-
Diamond500
senior tag
válasz
C.Brigante #43718 üzenetére
-
Diamond500
senior tag
válasz
C.Brigante #43715 üzenetére
304K de hol a dátum
-
Diamond500
senior tag
Mit nézzek hol? dobozán nem látok dátumot
De ez már a bütykös verzió
Made in Korea -
Diamond500
senior tag
Azt hol látom milyen model? Dobozán?
-
Diamond500
senior tag
-
Diamond500
senior tag
Én is nova prime
-
Diamond500
senior tag
válasz
ezvagyoken96 #43405 üzenetére
Hagyd a töltőn egy jó ideig és úgy próbáld bekapcsolni
-
Diamond500
senior tag
Az miért lehet, hogy alvó módban ki kellene kapcsolnia a wifinek de nem teszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest