- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Európában indíthat a Vivo V60 Lite 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A csajomnak csereérett lett a Honor 10-es készüléke és mindenképpen Huaweit szeretne említettem neki a HMS-t, mondta, hogy nem zavarja csak tudjon játszani továbbra is. Mondom a Play Játékok achievementsei sem lesznek elérhetőek, amiket eddig megcsinált a játékokban. Na az már nem tetszett neki. Aztán megnéztük az Appgalleryt... Eléggé hiányos. Az én már megvásárolt alkalmazásaim nincsenek fent. Mondjuk nem venném meg 2x ugyan azt szóval nekem eleve felejtős. Mondjuk, akik életükben nem költöttek alkalmazásokra a Play-ben azoknak jó választás lehet, mert a HMS kiforrott és fluid a használata, mondjuk ennyi év Androidos tapasztalattal ez el is várható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest