- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nem lesz Xiaomi 16
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A csajomnak csereérett lett a Honor 10-es készüléke és mindenképpen Huaweit szeretne említettem neki a HMS-t, mondta, hogy nem zavarja csak tudjon játszani továbbra is. Mondom a Play Játékok achievementsei sem lesznek elérhetőek, amiket eddig megcsinált a játékokban. Na az már nem tetszett neki. Aztán megnéztük az Appgalleryt... Eléggé hiányos. Az én már megvásárolt alkalmazásaim nincsenek fent. Mondjuk nem venném meg 2x ugyan azt szóval nekem eleve felejtős. Mondjuk, akik életükben nem költöttek alkalmazásokra a Play-ben azoknak jó választás lehet, mert a HMS kiforrott és fluid a használata, mondjuk ennyi év Androidos tapasztalattal ez el is várható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini PC
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest