Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kínában valóban szép eladások vannak. Mindössze egyetlen "apró" bökkenő van. Ott eddig sem használtak Google alkalmazásokat, szóval nekik mindegy. Ellentétben pl. az EU modellekkel.
Google fiókba vannak szinkronizálva a telefonszámaim, a gmail az elsődleges email-em, navigációnak Google térképet használok, a Drive-ba, Google Fotókba rendszerensen szinkronizálok, magát a google keresőt napi átlag 20x használom, stb.
A megvásárolt alkalmazásokról már inkább nem is beszélek.Na most ezek után jön egy mobil, amin ezek mind kuka. Sok sikert nekik az eladásokhoz.
Az egyszeri Mancikák meg majd tömegesen mennek hisztizni a szolgáltatóhoz, hogy semmi nem működik rajta. Márha egyáltalán lesz olyan tökös szolgáltató, aki felveszi a kínálatba.
-
forgonati
őstag
Aha, csak elfelejted h ott nincs is más opció a népeknek. Nem nehéz úgy nagy számokat produkálni h nincs választásuk. Mindenki azt veszi, mert az van. Itt viszomt van választás, és pont ezért, ha nincs rajta gms, akkor átlag jóskapista mást vesz, ennyi. Halott telefon lesz ez itt EU-ban.
-
vanye
senior tag
Nem akarok badarságot írni, de nekem úgy rémlik, hogy minden Google-app igényli a Play Services jelenlétét, szóval jól hangzik, hogy ott a manuálisan telepíthető APK mint megoldás, de szükséges keretrendszer nélkül mindez mit sem ér.
Innen (európai szemmel) nézve ezek a kizárólag HMS-sel felszerelt új Hüvely-telefonok a régi Firefox-mobilok "kényelmi szintjét" nyaldossák, ott oldottak meg anno mindent browserből.
Persze a YouTube böngészőből is megy, hál' istennek, ahogy a Gmail is, de ennyi erővel elő lehet akkor kotorászni a fiók mélyéről a régi WP/WM10-készülékeket is akár, hisz ezt az igen alacsonyra tett lécet tán még azok is meg tudják ugrani. -
gzbotii
nagyúr
És szerinted egyszeri halandó, akinek a WiFi és a router közötti különbség megemésztése probléma, fog .apk-ból telepíteni? Idági aki csak megkérdezte, hogy azt, hogy kell, miután megmutattam neki is pislogott.
Példa:
Mi kell Gipsz Jakabnak? legújabb PUBG mobil klón, Asphalt 21. Van? Nincs. Ok.
Le akarja tölteni a Vibert/WA/Telegram. Ja, hogy az még nincs. Ja, Samsungon van. Meg a régi HTC-jén is volt. Ok.
Nincs Google Maps. Ja, hogy az nem is lesz. Ok.
Kijön a következő Tiktok/Faceapp/snapchat hülyeség, a munkahelyen mindenki más azzal szórakozik. Ja, hogy neki nincs és valószínű nem is lesz. Ok. -
Juhaszatti
addikt
"De egyszerű. Töltsd le a HMS-t és nézd meg mit találsz benne "
Én ezt tettem pár hete. Illetve nem a HMS-t, hanem a Huawei Appgalleryt néztem meg. Rengeteg, általam használt alkalmazás nem volt még fent akkor. 25-nél hagytam abba a számolást, mert tovább már nem volt értelme.
Biztosan bővül, azóta jobb is lehet a helyzet, de a tapasztalat egyelőre azt mutatja, hogy túl szegényes a kínálat.
Persze APK-k az alkalmazások többségénél elérhetők, de azzal meg a legtöbben nem fognak szórakozni (a legtöbben azt sem tudják mi az.) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Delta Force (2024)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Persze a YouTube böngészőből is megy, hál' istennek, ahogy a Gmail is, de ennyi erővel elő lehet akkor kotorászni a fiók mélyéről a régi WP/WM10-készülékeket is akár, hisz ezt az igen alacsonyra tett lécet tán még azok is meg tudják ugrani.