- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonblack
csendes tag
N95-ön működik, és igen, irtózat adatforgalommal. Egy utcányi léptetéssel 4-500kb letöltés jön...
-
bubuka71
aktív tag
Hali !
-
Fürkész
tag
Sajna ezekkel a szolgáltatásokkal az a baj, hogy baromira meglökik a mobilnetes adatforgalmat, ami még szerintem irreálisan drága. Én szórakoztam java nyelven írt GPS progikkal, és pl az amAze nevünél lehetett müholdképes térképpel is navigálni, ez mellet pedig ki lehetet vele iratni az adatforgalmat a kijelzőre, látszott is, hogy egy műholdképes utcarészlet letöltésekor 50-100 kilobájtokat töltögetett le, persze ebben benne volt az útvonaltervezés is.
-
törölt tag
"...BlackBerry modellekre szánt ój verzió immáron..."
Új szeretett volna lenni, ugye?

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Ultra Photography Kit (új, garanciális)
- DJI Osmo Mobile Combo 3 (Bontatlan)
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest