- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Dupla pislantás, vagy hasonló dolog is simán működhet. Sok képen a viselők mindkét keze látszott, szóval biztos nem nyúlkáltak oda gombot nyomkodni. Hang meg legtöbb szituációban nem használható, szóval nem hinném hogy azt választották volna "fényképező gombnak."
BDave
Nem hinném, hogy bárki rendszeresen pislog mondjuk egy duplát vagy triplát. Biztos be lehet tanítani mire fotózzon, hogy ne legyen kavarodás. -
ebben a pillanatban? passz... de bőven el tudok képzelni egy ujjra húzható gyűrűt, amit forgatva lehet léptetni a menüpontok között (nem tablet ui-t kell ideképzelni, hanem valami szemüvegre szabott UI-t)...
nah, most jön az ajándékkosár... amiért több ezer dollár a jegy
Galaxy nexus, nexus Q és nexus 7... nőnek a tétek évről évre... nem csoda, hogy elkapkodták 20 perc alatt a jegyeket -
magán a készüléken nem is kell több... vezetékmentesen meg kommunikálhat akár billentyűzettel is...
tudásban meg még nincs kiforrva, épp arról beszél, hogy kellenek a koponyák, akik csiszolják még, de van az io résztvevőknek próbacsomag, amit megvehetnek, és ötletelhetnek vele... -
-
nem kell diptrizálhatónak lennie, ahogy látod, nincs is üvege... szerintem simán lesz olyan, ami rászerelhető valami szemüvegre... egyedüli üveg a lencse előtt, kissé fent van... persze itt szerintem erős túlzások is vannak, ezeket a videókat szerintem nem a szemüveg vette fel (a fotókat talán, de a videókat szerintem nem), legalábbis nem olyan volt a felbontása, mint az ugrásnál, bár lehet hogy ez csak a műholdas sávszélesség miatt volt
amúgy még szerintem max kb 15 perc, 45-kor kezdődik a következő, szóval lehet csak 5-10...
-
-
nem... ios-en ios-es google + appot kap persze az ember... egy közösségi oldal nem hagyhatja figyelmen kívül az ellenfél termékeit használó embereket sem...
a google + újdonságok pedig már mától elérhetőek androidon is (tehát amit bemutattak, azt mi ma update-ben megkapjuk, de kijött az ios-es app is) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest