- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Komplikato #189 üzenetére
de pl feltűnően egy szót se szóltak a kivetített képről... ennek biztosan van oka... a kameráról se szóltak semmit... szerintem még nem túl nagy felbontású kivetítés lehet benne, no meg még sok dolog változhat...
Azt pedig jobb ha tudod, hogy ilyen árak lazán összejönnek olyan eszközök legyártásánál, amiből nem milliónyit kell csinálni... Ha a galaxy S3-ból csak 10 000 db-ot gyártottak volna le, nyugodj meg, nem annyiba kerülne, amennyibe... kisebb mennyiségeknél mindig nagyobb az egységár... -
válasz
Komplikato #171 üzenetére
igen, a szemüveg képét láttuk az ugrás során (ami nem volt olyan szuper 1080p látszólag, de mint mondtam, lehet hogy csak a stream miatt, tárolni, felvenni többet vesz).
Ezek alapján sem azt mondtam, hogy majd nem lesz alkalmas ezekre, csak azt, hogy annyira bleeding edge technológia ez még mind, hogy a bemutatók összeállításakor el tudom képzelni, hogy még nem a glass képeit használták... de persze ez csak egy feltételezés, nem állíthatom biztosra se pro, se kontra...nekem a 3 MP-es gt540-em kamerája 640x480-at tudott max... a 10 MP-es Fuji bridge fényképezőgépem is csak 640x480-at tudott... Egy bemutatón pedig a látvány a lényeg, pláne egy koncepcióterméknél... ezért volt olyan, hogy egy ps3 játékot e3-on épp dual nvidia vga-s pc-ken demóztak, mert ugyan menni fog az ps3-on is, de még nem volt olyan állapotban (pl optimalizáció terén), hogy azt mutassák be (mert ha azt mutatták volna be, az negatívan hathatott volna a nézőkre).
Szóval az, amit egy ilyen show során bemutatnak, nem mindig valós, ilyen a show... Ezzel még mindig nem azt állítom, hogy itt is ez történt, csak nem elhanyagolható az esély rá...
-
DJGABI
addikt
válasz
Komplikato #114 üzenetére
Igen, vannak ilyen szolgáltatások, pl uspack, ahol anno a 99 dodós HP Touchpad szállítása valami 70 dollár lett volna... De még a megrendeléshez is minimum VPN, de legalábbis usa-beli ip cím kéne, aztán ki tudja, lehet a magyar Google accba is belekölt a
marketPlay(#120) Phoenixy oké, a 16GB-s meg 250 usd. az még mindig nem 199 font
-
Cathulhu
addikt
válasz
Komplikato #114 üzenetére
Annak a postakoltsege nevetseges. Probabol megneztem egy ilyet, mert nagyon ajanlgattak az amexhez, de mikor meglattam az arakat ebayhez szokott agyam elkezdett szornyulkodni.
-
Jenczy84
csendes tag
válasz
Komplikato #97 üzenetére
Ezért nem értem, hogy a wifi meg a bt mellé minek az NFC.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nemrég startolt el az idei Google I/O konferencia, melyet élőben követtünk. Terítéken a Jelly Bean, a Nexus 7, a Nexus Q és a Glass.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest