- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
-
Dare2Live
félisten
hu de alá löttem a napi pár millióval....
watt: Én a világürt érzem túl nagynak, ez a video jut eszembe érdemes megnézni hangal. [link] Na a végén ott van egy galaxis aminek a méretét ép ésszel kvázi nem lehet felfogni. Na olyanból látunk még 100 milliárdot és ugye sanszosan nem is lájuk az összeset.
kicsit tudom off volt.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
A - nem túl megbízható - wikipedia szerint EU-rópa lakossága 2003-ban volt 814millió fő (+ illegális bevándorlók sokmillió
)
Felesleges ezen lovagolni, a napi több milliós telefoneladások száma valós adat.
Tavaly visszaesett az eladások száma, így a szolgáltatóknál csak 1.214 millió telefont adtak el (+GSM boltok, amik ebben nincsenek benne)
1
2"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Kicsi helyesírási hiba:
mely majdnem másféLszeresen múlja felül
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Watt25
veterán
Tudom, hogy ázsiát kihagytam, ami nem kicsi piac, tudom. És tudom, hogy ott más a hozzáállás, de akkor is túl nagy számnak érzem.
Leginkább pedig engem az a hozzáállás zavar, amit leírtam és egyikőtök sem kommentált. (Tudom demagóg, de szeméthegyet hagyunk a gyerekeinkre. Mi a francot csinálnak ennyi mobillal, és akkumulátorral, ami kib*szottul környezetszennyető?)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
törölt tag
lehet most meglepő lesz, de ha már a "csecsemőket és nyugdíjasokat" is számolod (apropó, ez utóbbiaknak miért is ne lehetne telefonjuk?), akkor az európai lakosság önmagában 800 millió körül mozog, míg az államokban olyan 360 millióan élnek (Kanada még egy olyan 35 millió). és ahogy mondták előttem: ott van Kína, India, Japán, Korea...
-
-
Watt25
veterán
válasz
Dare2Live #14 üzenetére
Akkor sem hiszem el, főleg a TÖBB milliót! Ha "több", akkor legalább 2, ugyebár. Tehát napi 2 millió telefon, évente ~700 millió. Vagyis egy év alatt az EU és az USA teljes lakossága (csecsemőkkel és nyugdíjasokkal együtt) lecseréli a telefonját. Ne nevettes!
Ha mégis igaz, akkor nem sok évet adok az emberiségnek és tényleg belefulladunk a saját szemetünkbe, de akkor meg is érdemeljük! ("Kár", hogy van egy 1 hónapos fiam, aki ezt majd megszívja.)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
MartOOn
addikt
most csinálok rájuk webshopot! CSAK Androidos telókat fogunk árulni!!! 1 simes 2 simes qwerty, nem qwerty, ismert és noname egyaránt lesz.
majd dobok linket...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
SPY0817
aktív tag
válasz
Dare2Live #14 üzenetére
Tényleg szépnagyszám... de igazából ez itt magyarországon nem annyira észlelhető hogy ennyire veszik a telót mint a cukrot inkább külföldön... legalábbis én egy droidos teló vásárlását 2xmeg gondolom mondván szart nem akarok.. és drágátse (persze ez a kettő mindig együtt jár
)
Kiszámoljuk szerintem a föld népességére nézve sztem a kidobált de még müködő telókból is jutna egy kalappal az afrikaiaknak is xd kaját nem kapnak legalább rágcsáljanak telót.. mennyi hulladék származik ebből.. bár a telóban nagyon meg van az hogy az emberek szolgáltatókhoz adják vissza eladják lecserélik stb.. szóval egy teló sok kézen megy át mire szemétben landol (szerintem nagyátlagban)
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Norbi21
senior tag
AZért az iphone eladások elég tiszteletet parancsolóak számomra. Kíváncsi vagyok az android mikor éri utol?
-
aseknuss
csendes tag
Miért baj ,ha valami jó és működik?
-
rudymester
senior tag
Mobiltelefon értékesítőként szinte minden héten van néhány vásárló, aki a pár hete/hónapja vásárolt készüléket cseréli mert: nem tetszik/leesett/beázott/a gyerek nem vigyáz rá stb.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Watt25
veterán
Nekem is hihetetlenek ezek a számok. Ez azt jelenti, hogy akár több százezer telefont vásárolnak egy nap alatt? Még ha az egész világot nézzük, ez akkor is nagyon sok szerintem.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Eddie141
senior tag
Nem semmi
Eddig a cikkig nem is gondoltam bele, hogy valójában mennyire fogyasztói társadalom van valóban jelenleg
-
kaller1
veterán
Ez tuti nem igaz. Már az előző ilyen hírben is kitárgyaltuk.
.::> <::.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Naponta több mint hatvanötezer Android alapú készülék talál gazdára világszerte.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Fujifilm X
- Automata kávégépek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó