Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
Dare2Live #14 üzenetére
Akkor sem hiszem el, főleg a TÖBB milliót! Ha "több", akkor legalább 2, ugyebár. Tehát napi 2 millió telefon, évente ~700 millió. Vagyis egy év alatt az EU és az USA teljes lakossága (csecsemőkkel és nyugdíjasokkal együtt) lecseréli a telefonját. Ne nevettes!
Ha mégis igaz, akkor nem sok évet adok az emberiségnek és tényleg belefulladunk a saját szemetünkbe, de akkor meg is érdemeljük! ("Kár", hogy van egy 1 hónapos fiam, aki ezt majd megszívja.) -
SPY0817
aktív tag
válasz
Dare2Live #14 üzenetére
Tényleg szépnagyszám... de igazából ez itt magyarországon nem annyira észlelhető hogy ennyire veszik a telót mint a cukrot inkább külföldön... legalábbis én egy droidos teló vásárlását 2xmeg gondolom mondván szart nem akarok.. és drágátse (persze ez a kettő mindig együtt jár
)
Kiszámoljuk szerintem a föld népességére nézve sztem a kidobált de még müködő telókból is jutna egy kalappal az afrikaiaknak is xd kaját nem kapnak legalább rágcsáljanak telót.. mennyi hulladék származik ebből.. bár a telóban nagyon meg van az hogy az emberek szolgáltatókhoz adják vissza eladják lecserélik stb.. szóval egy teló sok kézen megy át mire szemétben landol (szerintem nagyátlagban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Windows 7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest