Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, legkésőbb akkor muszáj neki. érdekes. nem tudom igazából, mert Desire-em sosem volt, de eddig mindenhol azt olvasta, hogy az összes androidos telefon rögtön első bekapcsoláskor kéri, és ezt tapasztaltam a sajtá telefonomon is, minden egyes reset vagy fw frissítés után.
-
törölt tag
amikor először elindítod a telefont, akkor bekéri a google accountodat. enélkül egy rakás telefon el sem indul eleve, de általában azért lehet átugrani, hogy bállítsd a wifit mondjuk, ha nincs 3G, amin kapcsolódjon a szerverre. vagy esetleg használtan vetted, más accountjával beállítva?
-
törölt tag
mondjuk szerintem azért androidos telefont sokkal több szolgáltatónál forgalmaznak, például itthon úgy tudom mindhárom. de gyanítom, hogy a t-mobile, vodafone és hasonló nagyokat nem országonként számolják, hanem egy cégnek veszik. a 49 ország nagyjából reális. a világon olyan ~190 ország van, de ebben benne vannak az ilyen polinéz, mikronéz és egyéb kis államok is, ott meg nem tudom, hogy mennyire forgalmaznak ilyeneket. plusz például vannak olyan országok is, ahol a szolgáltatók nem nagyon forgalmaznak saját égisz alatt mobilokat (nincs ártámogatás, sem simlock).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged