- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, legkésőbb akkor muszáj neki. érdekes. nem tudom igazából, mert Desire-em sosem volt, de eddig mindenhol azt olvasta, hogy az összes androidos telefon rögtön első bekapcsoláskor kéri, és ezt tapasztaltam a sajtá telefonomon is, minden egyes reset vagy fw frissítés után.
-
zéügynök
csendes tag
-
zéügynök
csendes tag
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Vadi újan vettem. Igen, a market-be beléptem, de ez aktíválásnak minősül? Aktiváláson arra gondolna az ember, hogy nélküle nem használható a telefon. A telefon maga market nélkül is müködött. Sőt, a software update-t is még a marketba való belépés előtt hajtottam végre és ott sem volt semmi aktiválás.
-
Norbi21
senior tag
Nagyon nagy számok ezek. És gondolom lesz ez még több is.
-
törölt tag
amikor először elindítod a telefont, akkor bekéri a google accountodat. enélkül egy rakás telefon el sem indul eleve, de általában azért lehet átugrani, hogy bállítsd a wifit mondjuk, ha nincs 3G, amin kapcsolódjon a szerverre. vagy esetleg használtan vetted, más accountjával beállítva?
-
^Clown
addikt
Komoly szám... Nem csoda a siker, jól összerakta a Google ezt a rendszert.
-
próbakocka
senior tag
ehhez képest a magyar szolgáltatóknál majdhogynem elenyésző az androidos készülékek aránya ... (jósesetben 4-5 készülék mindenhol)
-
Inarus
addikt
?
27 tagállama van az EU-nak. Észak-Amerikában 2 ország van. Ázsiában van a világ két legnépesebb országa.
Szerinted kevés a 49?
Vagy az 59 a kevés? Ahogy sheratan is írta, valszeg a T-mobile-t a Vodafone-t és a többi hálózatot csak egyszer adták a listához, nem országonként. -
törölt tag
mondjuk szerintem azért androidos telefont sokkal több szolgáltatónál forgalmaznak, például itthon úgy tudom mindhárom. de gyanítom, hogy a t-mobile, vodafone és hasonló nagyokat nem országonként számolják, hanem egy cégnek veszik. a 49 ország nagyjából reális. a világon olyan ~190 ország van, de ebben benne vannak az ilyen polinéz, mikronéz és egyéb kis államok is, ott meg nem tudom, hogy mennyire forgalmaznak ilyeneket. plusz például vannak olyan országok is, ahol a szolgáltatók nem nagyon forgalmaznak saját égisz alatt mobilokat (nincs ártámogatás, sem simlock).
-
zéügynök
csendes tag
Valaki meg tudná mondani, hogy mit jelent az, hogy a Google aktíválja ezeket a telefonokat?
-
schummy
tag
a 49 ország 59 szolgáltatójánál-t azt, hogy kell érteni?
-
plus44
veterán
Akkor itt is megy a szekér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest