Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jelentős fejlődést mutat a Xiaomi Redmi Note 14 Pro széria
- YotaPhone 2 - nagy orosz forradalom
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
tag
Nekem nagyon fontos az ... ökoszisztéma élményének átélése
Hogyan kell átélni a vendor lockint?Számomra nagyon fontos a bioritmus, az alvás minősége, és mindennap amikor felébredek megnézem az alvási pontszámomat, a REM időszakot, az átlagos pulzusszámot, mindent.
És mindezekkel az információkkal mihez kezdesz? Mert a nézegetés hajítófát sem ér magában. Egyáltalán szabad ezekből a konzumer cuccokból kiesett eredményekből bármiféle következtetést levonni?Az imént kalibráltam be az egyik Omron vérnyomásmérőm segítségével.
Ezt hogyan kell elképzelni? Csináltál felváltva legalább három-három mérést az OMRON-nal és a Galaxy Watch-csal teljesen relaxált, normális hétköznapi és fokozott terheléses állapotban? Csak mert én úgy hallottam, hogy "egy mérés nem mérés". És feltételezem, hogy egy adatpont is meglehetősen közel van a haszontalanhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó: Yankee Studio Microphone Set Streamereknek Legyen Profi a Hangzásod!
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD A8-7600 - 4 Magos - 3.8 GHz órajel - FM2+
- ASUS PRIME B760M-A WIFI GARANCIÁVAL !
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen