- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Még kétezerben megszerettem a számítógépes játékokat és azóta is szeretek játszani. Sokat játszottam, napi 6 órát suli mellett. Viszont a WoW függőségem óta (2006 február-2007 október, ilyenkor napi 8 óra volt átlag, nyáron 14-16 óra) óvatosan csinálom. Valami gát lett bennem, hogy ne kattanjak rá, mint annak idején. De nem töröltem ki végleg ezeket és szeretném is, hogy megmaradjon az életemben. Játszani jó.
Okostelefonok. Hát én későn, 2011-ben csöppentem bele. Sose kattantam rá a használatára, csak a birtoklására. Azóta sok telefont cserélgettem, vásároltam, eladtam. Most már evvel is leálltam. Imádom az okostelefonokat, tableteket, megkönnyíti az életem, de nem függök tőlük. Nekem is volt FB regem, posztolgattam mindent, hírek olvasása, ment az "aktívkodás" ezerrel, néha kényszerből is ott voltam. Aztán valami történt, letöröltem magam, újra regeltem álnéven, van kemény 5 ismerősöm. Ennyi.Le tudnám-e tenni a technológiát? Ne és nem is akarom. Normálisan akarom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest