Hirdetés
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
powered
tag
Büdös az egész játék. Túl könnyűnek tűnik nekem. Bossfight teljesen kiszámíható. Elég unalmas nézni a gameplay-t. Grafikailag biztosan ott lesz, de a játék menet nem győzött meg. Gép van hozzá, majd ránézek a grafika miatt..
-
XuChi
addikt
Hiába a sok csili-vili effekt, ha ennek ellenère is totál ronda a játék. A játékmenet videó meg egyenesen ordas nagy unalom. A gp videóban 3-4 “farkas” szerű lény támadt a játékosra. Mindegyik szépen sorban megvárja, amíg egyesével lemészárolja a játékos őket, ugyan azzal a 2 fázisos csapkodás animációval. Welcome to 2020

-
saelin
veterán
4k textúrák, részletes geometriák, raytracing, meg még egy tonna csilli-villi effekt ami kéri a számítást. Videók alapján lehet nem jön át, de eléggé szép képet fog löki élőben. Engem a gameplay és a content mivolta jobban izgat. Valami büdi a játék körül... De lehet csak paranoid vagyok a sok bebukott multis cím miatt.
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Kanalas nincs? Éhes vagyok...

-
XuChi
addikt
Az előzetes videók alapján nem tudom megérteni ezt a gépigényt. Látványban ócska, játékmenetben repetitív, technikailag kuka.
-
saelin
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Várjál vele még. Jövőre jön valamikor az Anthem Next nevű update-je, ami eléggé sok régi dolgot fog átvariálni és mellé hoz be újakat is bőven. Most még nem éri meg rá pazarolni a helyet és időt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
-
BoneDragon
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ez nem várós, ez szürke gém...
-
LackoMester
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
gém
-
BoneDragon
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére

-
LackoMester
addikt
Várós a gém nagyon, bár ez a gépigény story elég szellős...
Nyár óta megvan a gém- kaptam az AMD- től.
-
paltom
tag
Anthem az első és utolsó előrendelt jàtékom, nagy remények aztàn puff...ezzel is vàrok fél évet.
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem alapvetően tetszik, de a molylepke miatt tisztes távolságot tartok...
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Azzal egyetértek, hogy ennek a játéknak nagyobb a füstje, mint a lángja. Na de az epic store ingyenességig süllyedni másfél hónap alatt?
Ha most jelenne meg az ME: Andromeda és az Anthem meg azok se produkálnának ilyet, pedig "milyen szépet ment" mindkettő.
-
DrakeWood
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kíváncsi leszek én is
2080 izzadáscseppek is on! 
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Na kérem, ha még élek és nem vagyok nyakig a Cyberpunk2077/Division2-ben, akkor szavadon foglak Decemberben!
-
BoneDragon
veterán
Karácsonykor úgyis ingyen fogja osztogatni az epic, majd akkor letesztelem.
-
GodGamer5
addikt
Az 1080ti azért elég húzós, főleg ehhez a látványhoz.
-
l.skywalker
titán
-
Sirandrish
legenda
Nocsak...a 2080 meg fog izzadni?

-
Silenzio
addikt
Tehát 1650-en meg se nyikkan? Kötve hiszem. Bár a Crysis is szaggat, ha a raytracinget ultrára rakom.
-
Raysen623
veterán
Az én gépigényem 1 db PS5.
Egyébként az asztali PC-m simán elbírná. -
törölt tag
720p-re meglenne a minimum, szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Cyberpunk 2077
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen autót vegyek?
- Robotporszívók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

2080 izzadáscseppek is on!