- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Nem tudom feltűnt-e, de kb. ugyanarról beszélünk, csak két oldalról megközelítve. A linkelt hsz-t tovább olvastad???
Írtam, hogy az ÉN céljaimnak a jelenlegi technika megfelel.Egészen pontosan ezt írtam:
"Amennyiben a keretösszeget kitolom 2x-ére, és tegyük fel most kellene vennem - a Yi-s tapasztalataimmal - nem biztos, hogy a Yi-t venném. Ez a Git2 sok tulajdonságában jobb, mint a Yi. Viszont 60E Ft-ot nem szánnék egy ilyen eszközre. Amire NEKEM kell egy sportkamera, arra a Yi bőven megfelel."Nem vitatkoztam Veled, nem győzködtem senkit a Git2 ellen. Sőt!
-
-
Game-over
aktív tag
Ha már felvett anyag:
Én egy kicsit túlzásnak tartom, hogy a GYRO tesznél ennyire leszerepelne az SJ5000. Itt [link] egy négyes összehasonlító videó, itt annyira nem különbözik a többitől (csak kicsivel gyengébb)Más: nekem a gyro-s videó jobban tetszett volna, ha nem felezed a képet, hanem ugyanazt mutatod mindkét kamerával, mint itt: [link]
-
Attila444
aktív tag
Az apró hibák felnagyítása, folyamatos kihangsúlyozása és lavina indítása is elég pontos és precíz volt. Ez is része volt a szép lassan felépített reklámkampányodnak, ami most derült csak ki, ezzel a cikkel.
Az SJ5000 topikban nekem egyetlen hozzászólásom sem moderálták és nem reklámoztam semmit, de ha már szóbahoztad a moderációt, akkor remélem, hogy átnézik a te hozzászólásaid ezek alapján...
Úgy látszik ez a módszered, más bemocskolásával mented magad, ezt a kamerával eljátszottad, de velem ne akard már...Az tény, hogy forgalmazok SJCAM-et, Xiaomit és más márkák is felkerülnek a listára, akik jó minőségű kamerát gyártanak, tehát nem célom egyetlen márka népszerűsítése, veled ellentétben.
Leírtad a lényeget, ez a te SZUBJEKTÍV teszted, amit teljesen mindegy mi alapján csináltál, nem tekinthető hitelesnek. Ez egy Gitup reklámcikk és ennek fényében a videóidnak sem lehet hinni, bármit módosíthattál rajtuk, hogy manipuláld az eredményt.
Most nyilván le fogod írni, hogy ez nem így van, lehet tényleg nem, de innentől kezdve ez senkit nem érdekel és a hozzászólásaid így már nem sokat érnek, ahogy sajnos a cikk sem.Legalább kiderült és mindenki tisztán lát végre
-
törölt tag
Köszönöm a választ!
kcsa:
Nem lennék rest körülnézni, de a jelenlegi körülményeim nem teszik lehetővé. Egy kamion fülkéjében vagyok külföldön, egy Androidos telóval és korlátozott mobilnettel.Más:
Ami a webshopot illeti, a készítője biztosan nem fogott még a kezében Androidos telót. Először Firefox -szal próbálkoztam, de reménytelen volt. Szerencsére Dolphin -nal, valahol a kijelző közepén megtaláltam az "X" -et, amitől eltűnt az aktuális reklám és így meg tudtam nézni mást is az oldalon. Na, de ennek nagyon nem így kéne lennie. A menü és a másik gomb is teljesen használhatatlan. Ha kell, tudok csinálni screenshotokat az oldal megjelenéséről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest