- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bb0t
őstag
válasz
Game-over #27 üzenetére
Az Elite GYRO-ja bugos, elvileg hamarosan jön az 1.3 firmware amiben javítják. Ez a rövid videó 1 napja került fel. Ezt írta a srác a videója alá: They've fixed the gyro in an upcoming firmware. This is huge! The camera is suddenly quite a bit more valuable to me now. Nála van az 1.3 és szerinte most fogják kijavítani.
Nekem a 4 felé osztott kicsi képeken nehéz megállapítani, hogy milyen, főleg, hogy elég lassan halad a tesztelő, de ez a cím szerint nem az Elite hanem a sima X. Annak nem ismerem a szoftverét.Ahhoz, hogy egymás mellett mutassam GYRO-val és GYRO nélkül ahhoz összesen 4 kamera kellett volna annyi nem állt rendelkezésemre.
-
bb0t
őstag
Vadkörte jól írta, itthon 60-ért lehet megkapni.
Az Elite, széles skálán mozog, 53 körül van szerintem a legtöbb megbízható helyen.
Gondolkoztam, hogy írjak-e bele árat de a későbbekben az valószínűleg már nem lenne aktuális mert folyamatosan változik, úgyhogy ez kimaradt. -
vadkörte
addikt
Git2Pro pack Áfásan kb. 60E.
A Yi-n valóban érződik, hogy nem az a gyártó fő profilja. Nem használhatatlan, de megvannak a maga korlátai. (van Yi-n tudom mit beszélek) Ha most vennék akciókamerát, és nem az lenne a lényeg, hogy kevés pénzből jót hozzak ki, lehetséges, hogy nem a Yi-t venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged