- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
BusinessGuy #114 üzenetére
"Az 5870 fölött voltak még bőven megfizethető árú komolyabb vga-k az 5xxx szériában"...
Linket, tesztet kérek. Single GPU-s megoldásról.
(Szerintem, kevered a 6-os szériával. Ott tényleg csak a közép-felsőben volt a 6870, afelett volt a 6950/70.) -
TeeBee73
veterán
válasz
BusinessGuy #110 üzenetére
5890? Nem igazán láttam piacon. (Sőt, nem is hallottam, hogy ilyen létezett volna.) A 5970-et meg hagyjuk, ahol nem működött a CF, ott az 5870 elpicsázta.
-
válasz
BusinessGuy #114 üzenetére
Az a fentiek alapján nem számít, mert az fps-ért fizetsz, nem az ár/teljesítményért.
dragon3000: ugye a netto pénzed nézed és nem a bruttot? Mert nem a bruttoból élsz sajnos. Plusz hozzá jön a dollár 200ft-ról 300-ra növése is, nagyon nem azt a kártyát tudod venni szerintem, mint amit annak idején. Reálértékben nézd a dolgokat és a mostani minimálbér kevesebbet ér mint az akkori. (Nem csak a minimálbér ér kevesebbet).
de írom másként, nem tudom mennyi volt az akkori csúcs vga ára, mondjuk legyen 100ezer, most meg 500ezer.
-
válasz
BusinessGuy #112 üzenetére
Ennyi erővel minden ami a radeon vII felett van csak presztízs kártya.
-
válasz
BusinessGuy #110 üzenetére
A titan a full.
-
makkmarce
őstag
válasz
BusinessGuy #77 üzenetére
hibás az elképzelésed. Az amd fejleszt, csak épp nem az asztali GPU piacra.(ahogy az nvidia se csak abból szedi meg magát). Míg a sima asztali GPU az nvidiának a bevételének felét adja (többi a servertől az autóelektronikáig mindenféle), addig az AMD nem a desktop gamerekre céloz, hanem a konzol piacra. Ott nem lehet eladni egy xbox-ot vagy PS-t 4-500 ezerért, ezért nem is terveznek olyat, hanem pont azt gyártják olcsóért, amit a microsoft és a sony kér. Ha esetleg kijön tőlük egy jobban skálázható design, akkor lesz egy kicsit erősebb AMD GPU, de nekem bőven elég, ha a legújabb hiperszuper AMD GPU eléri mondjuk a 2080-at, de cserébe lenyomja az árakat. Szerintem aki világmegváltó AMD GPU-ra vár az elit szegmensben, az most is csalódni fog, hacsak nem tervezik olyan jól skálázhatóra, mint a ryzeneket.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
BusinessGuy #77 üzenetére
Az 1080ti-t már beérték, a többivel egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest