- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Éves szinten a behazudott infláció ráták visszamenőleg 1985-ig:
-
-
BusinessGuy
őstag
Hogy ne számítana...Pláne hogy az 5870 inkább a középkategória teteje volt míg a 2080ti a felső kategória teteje. A titan pedig egy játékban is brutális nem játékosoknak szánt presztízs kártya így nem is igen rakható a játékosoknak szánt vga listára már csak az ára miatt sem....
-
BusinessGuy
őstag
Lol akkor egy 2070 super is az lenne...
Presztizs kártya értsd: duplaannyiba kerül mint a szinte semmivel sem gyengébb azonos alapokon nyugvó kis társa. Van a 2080ti meg a titan között pár százalék. Árban meg 200 százalék.....Az 5870 fölött voltak még bőven megfizethető árú komolyabb vga-k az 5xxx szériában... Az 5870 pozíciója kb a mostani 2060 super vagy 2070...
-
Malibutomi
nagyúr
Igazabal a minimum +50% ami szamit nekem, es hogy akkor epp mennyit vagyok hajlando fizetni erte.
Az ar temahoz, pont ezert lenne jo ha most betalalna az AMD is, mert jol atszott a mostani generacion is hogy az 5700-5700XT adott konkurenciat a 2070-nek addig bezarolag nagyjabolnormalisak is az arak ~400$..aztan jon a 2080 ahol mar nincs konkurencia puff majdnem dupla ar a 2070-hez kepest..ha lett volna AMD kartya 2080 szinten akkor a 2080 nem 650-700$ lenne most hanem 550-600 szvsz
-
Malibutomi
nagyúr
En pont ugy vagyok mint Buster nem kell evente cserelni, par %-ert nem fizetek tobbszaz dollart.
Rn alatalaban akkor cserelek ha minimum 50%-al erosebb kartyat kapok azon az aron amit mar elfogadhatonak erzek.1080 utan ez a 2080 Super lett volna minimum, de az pont kicsivel tobbert ment mint amit hajlando lennek fizetni erte. most meg mar kozel az uj kartyak szoval az kimarad teljesen.
-
Busterftw
nagyúr
Pedig huzott 1080-al a gepben amikor kijott a 2080 epp azt neztem.
Nem azert maradt ki nekem a Turing mert dragabb a 2080, hanem mert teljesitmenyben nekem a ket kartya kozott nem volt akkor ugras. Foleg ha az RT-t is belevesszuk.
3080 mar igen es mindenkepp valtani kell, mert 1440p 144fps ujabb cimekben mar nincs meg.Egyetertek, fontos az ar, ezert gondolkozom xx80 szeriaban mindig, pedig van felette a Ti ha tobb teljesitmeny kellene.
En ket gen kozotti teljesitmenyt (jatekban) csak igy hasonlitok, mert a perf/dollar nem ad egyertelmu kepet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- OLED TV topic
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest