- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfaromeo33
aktív tag
-
CivicEsi
senior tag
Pedig van olyan.
Előző munkahelyemre tilos volt telefont bevinnem.
Tehát 8-9 között beértem dolgozni, dolgoztam, közbe 1-2 óránként kimentem ránézni, email, hívás, sms-ekre válasz.
Ebédszünetben hasonló.
Este elmész valahova szórakozni, mondjuk odavagy 10-11 ig, vagy tovább.
Nekem az SGSII-nem bírta 22-óránál tovább, és azt is csak egyszer per formálta úgy, hogy extrém spórolósan használtam. Az átlag az az volt, hogy este már csak pár százalék választott el a 0%-tól, és akkor nem mentem sehova este, ha mentem, akkor a jó öreg Nokia 6300 ott volt és azt használtam, mert az "okos telefonom" lemerült.
a mostani Motorolámmal, meg lenovómmal már csak 2-3 naponta kell látogatnom a töltőket, mondjuk Motorola: 3300MAh, Lenovo: 4000MAh.
-
alfaromeo33
aktív tag
Ezeket az energia széver opciókat soha nem tudtam komolyan venni. Eddig egy telefonomban nem használtam, mivel java részt abban merül ki a dolog, hogy bizonyos estekbwn vagy mikor aktiválod kikapcsolja a wifit, szinkronizálást, GPS-t, stb. Na most ezeket Én is tudom egy mozdulattal kapcsolgatni akkor mikor nekem megfelel és nem pedig egy automatikára bízva, na meg minek ilyen telefon, ha fele funkció amit tud inaktív? Egyedül a proci órajel állítása ami okos megoldás, de pl. a samumon ez a funkcio nem sok vizet zavar a rendelkezésre állási időben, tehát kicsit parasztvakításnak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest