- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
torokb
csendes tag
Nem tudom, az érintő képernyő minősége nem tűnt fel a felhasználóknak? Durván pontatlan és érzéketlen. Ha valakinek korábban volt valami normális telefonja, az falhoz vágja ezt, mielőtt inhüvely gyullad. Szégyelltem ajándékba is adni.
[ Szerkesztve ]
-
mg36
tag
Elfutnak rajta ilyen játékok mint Asphalt 7/8, GTA 3, Brothers in Arms, Gangstar?
-
Rókaa
csendes tag
Most vettem egy ilyen készüléket 43000 Ft ért teljesen megvagyok vele elégedve gyors erős 10/10
-
Rusi
senior tag
Kemény 4 ezer forintért cserélték a komplett Home gombot (maga a gomb és a hozzá való elektronika), ez azért tényleg egy vagyon volt...
Amúgy ezt ugye 3 év után először kellett szervizeltetni, miközben tudnék mesélni, hány ember jár hozzánk vissza újra és újra a telefonjával, mert épp ez nem jó, az nem jó, De azért elárulom, bármelyik(!) márkával lehetnek gondok, cseréltünk már Galaxy S4-et és volt olyan, aki elégedetten hsználja 1,5 éve a Huawei Y210-esét. Na persze azért akadnak közismerten problémás típusok, ilyen a ZTE Blade III, a Samsung Galaxy Mini (első generáció), még régebbről meg a Nokia C5-03 és a Touch&Type vackok (Asha 300). Sehol nincs leírva, hogy egy Gigabyte-nak tönkre kell mennie fél év alatt, miközben a Samsung, Apple, Nokia, Sony stb. telefonok meg örökéletűek. Arról meg már nem is beszélek, hogy a felhasználón is múlik a dolog, mert egyesek képesek néhány hónap alatt úgy lelakni egy telefont (más néven igénytelenek), mint ha most szedték volna ki a Combino alól, aztán csodálkoznak, ha megkotlik rajta valami.
Még annyit, hogy az Androidot, mint rendszert nagyon szeretem, de alsókategóriában messze nem nyújtja azt a szintet, mint feljebb. Egy Galaxy Mini 2 a maga szintjén normális készülék, de a kijelző, kamera, teljesítménye a közelében sincs még egy ilyen iPhone 4-nek sem, pedig árban kb. ugyanott sikerült hozzájutnom. Ja, meg a Mini 2-n ugye 2.3.6-os droid van (ami bőven nem ugyanaz a szint, mint egy 4.2 vagy újabb), az iPhone 4-re talán az iOS 8 már nem lesz elérhető (3 éve jönnek hozzá a frissítések).
[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
Urshini
tag
Úgy gondolom azoktól a márkáktól távol kell tartani az embernek magát amit 2-3 év után szervizbe kell vinni! És ha ráadásul ez a termék még apple is az pluszban dob a javítási költségeken, mint köztudott. Vicces, hogy közép és alsó kategóriás készülékek 4-5 évig müködnek anékül, hogy szervizt láttak volna a prémium meg...
"A lényeg az volt, hogy ... legyen egy megbízható, a számomra szükséges minimum funkciókat ellátó okostelefonom." Szerintem az android is megbizható és mindent ellátó még alsó kategóriában is.
Én is úgy gondolom, hogy egy plecsnit érdemelt volna! A GPS-ben meg kételkedem, mert a sok gyártó közzül csak a HTC készülékei tudnak nagyon gyorsan poziciót fogni adatforgalom és WiFi nélkül. Néha-néha bizony nagyon hiányosnak érzem a tesztek töbségét.[ Szerkesztve ]
"ha van egy ájfónod akkor megütöd azt a szintet amitől te jó vagy" "-10 óra várakozás után mennyiért adnád el a kézhezvett ájfónodat? -készülék ára +50 ezer! -+50 ezer?! -Owh... igazad van az nem túl jó órabér, akko' +200!"
-
Napfénysüti
nagyúr
Egyáltalán nem rossz telefon kissé csodálkozom is hogy nem kapott legalább egy "Tetszett" plecsnit ilyen áron.
Més que un club!
-
Rusi
senior tag
Mint írtam, az avataromnak semmi köze ahhoz, hogy egy iPhone a saját készülékem (lehetne épp fordítva is).
98 óta ez a kilencedik saját mobilom, amiből egy csak félig volt saját, és az előző kettőt "csak úgy" kaptam, tehát nem vagyok egy nagy mobilzabáló.Egyébként a GPS vevővel nem volt gond, teljesen offline módban is talál pozíciót, csak nyilván hosszabb idő alatt, de ha van térerő/mobilnet, akkor alig pár másodperc az egész.
[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
Lomha 8V
addikt
válasz KamuMazsola #4 üzenetére
Úgy van.
(#45) daniel909: Biztosan a házigazdák is csak 2 évente cserélhetnek avatart.
[ Szerkesztve ]
-
Urshini
tag
Kicsit sok az off ebben a topikban. Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak Gigabyte termékekkel, a környezetemben mindig bedöglöttek idő előtt. Az érdekelne, hogy a GPS milyen? Talál poziciót WiFi és adatkommunikáció nélkül? Mennyi idő alatt?
"ha van egy ájfónod akkor megütöd azt a szintet amitől te jó vagy" "-10 óra várakozás után mennyiért adnád el a kézhezvett ájfónodat? -készülék ára +50 ezer! -+50 ezer?! -Owh... igazad van az nem túl jó órabér, akko' +200!"
-
Rusi
senior tag
válasz daniel909 #45 üzenetére
Nálam jól megfér ez a kettő együtt, már csak azért is, mert androidos telefonok úgyis futószalagon járnak nálam, míg iPhone-t régebben nem használtam kb. 10 percnél tovább. A Droid szinte a megjelenése óta szimpatikus rendszer nekem, és ez most is így van, ugyanakkor az iPhone is óriásit fejlődött a legelső generációtól kezdve. Egy picit az is bejátszott a választásba, hogy MacBook-om van, és ugye az Apple termékek köztudottan "kedvelik egymást". Egyébként épp a rendszeres teszttelefonok miatt választottam egy szimpla iPhone 4-et, amit mellesleg 3 évesen, használtan, függetlenül vettem kedvező áron, ráadásul ismert előélettel (még sosem volt szervizben, de most a Home gomb cserés lesz). A lényeg az volt, hogy amikor épp nincs nálam semmi, akkor legyen egy megbízható, a számomra szükséges minimum funkciókat ellátó okostelefonom. És azért mégiscsak iOS 7.1 van rajta, pedig nem mai darab.
[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
zdanee
őstag
válasz sing1ep1ayer #43 üzenetére
Ez részben igaz, én is kínai telefont használok (nincs az a pénz, amiért elcserélném!), de én beszélek angolul, ami kellett ahhoz, hogy megtaláljam és megrendeljem ezt a telefont. Az angol nyelv, a webshopok használata és az interneten való fizetés olyan dolog, ami neked és nekem magától értetődik, de egy átlag magyar embernek sajnos nem. Nekik csak az megvásárolható, ami kézzel fogható, bemegy az üzletbe, fizet érte és hazaviszi. Itthon ez a piac 95%-a és ennek a fényében érdemes beszélni bármilyen itthon forgalomba hozott telefonról. Ha lenne magyar Amazon 1 napos szállítással és mindenki tudna on-line fizetni, akkor itthon sem fogna olyan vastagon a ceruza... (meg a 27% ÁFA persze...)
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
zdanee
őstag
válasz sing1ep1ayer #39 üzenetére
A TV-tuneres, érintőkijelzős MTK platformos N95 klónok kora már rég véget ért, most Kínában mindenki és a kisöccse is Android telefonokat gyárt. Néhányuknak egész komoly dolgok jönnek össze, Xiaomi, Meizu, Oppo és még sokan mások komolyan odatették magukat. Konkrétan ez a Gigabyte legalább nem egy Samsung-koppintás, kinéz valahogy és tudásban ha nem is egy csúcskategória, legalább elfogadható és nem is olyan pofátlanul drága, figyelembe véve, hogy nem aliexpresszről rendelték ezért a pénzért, hanem hazai és garancia is van hozzá.
-
wxppro
aktív tag
válasz AMD Power #34 üzenetére
Nekem 3 éve is volt Giga telóm, itthoni vettem, üzletben. Amúgy már 6 évvel ezelőtt is árulta a GPS-Trade.
2008. szeptember...[ Szerkesztve ]
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem értem a Gigabyte minek kínlódik a telefonjaival. A készülékeik mind a külsőt, mind a belsőt tekintve jó esetben is csak középszerűek, ellenben diszkréten túlárazottak. Nem ismerek olyan embert, aki bármelyik modelljük után is vágyódott volna. Ennél egy ZTE, vagy Alcatel, de akár egy beépített tévés kínai noname csoda is stílusosabb. Ki veszi ezeket? És minek kell róluk cikket írni? - gondoltam... aztán elolvastam a kommenteket és látom, hogy néhányaknak bejön. Akkor nem szóltam. Kedves egészségetekre!
-
Rusi
senior tag
válasz pulyka jocó #36 üzenetére
Én se úgy vettem, mint panaszkodást. Csak most épp ez volt kéznél, meg a Sony tablet.
Mobilaréna (2010-2017)
-
-
Silentfrog
veterán
Új ötlet a gyártóknak!
Egyszerűbb olcsóbb telefon,jó kamerával! Ilyen még úgy sincs,lehet le kellene védenem az ötletem!
Miért nem gondolnak azokra akik csak telefonálni akarnak és fényképezni? -
( V )
veterán
a Gigabyte mint "kisebb, kevésbé ismert gyártó"?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
simihun
aktív tag
simán tetszik.
-
AngeloDivina
aktív tag
Jó teszt!!!...ár/érték arányban jó teló...
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
Rusi
senior tag
válasz pulyka jocó #22 üzenetére
Odatehettem volna a Sony Z2 Tablet-et is, de hát mobil mellett hülyén néz ki, az iPhone meg kéznél van, mert az a sajátom.
Mobilaréna (2010-2017)
-
mrlujoak
veterán
n+1 -ik kínai vacak.
MTK-val, 4.2-vel, ramaty kamerával.
A képek alapján nem épp jó IPS panellel...Kell ez?
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
1 giga van benne. Az antutu és egyéb benchmark programokkal való trükközés főleg a nagyobb gyártókra jellemző. (Samsung, LG, Sony) Bár ők inkább a pontszámokra gyúrnak. Egyébként előfordult már olyan is, hogy gyárilag 256mb volt egy telefon specifikációjában, 256mb-ot láttak a programok is, de hardveresen 512mb volt benne, és egy szoftverfrissítéssel aktiválták a teljes 512mb-ot. Ez a telefon a ZTE Blade volt anno...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
GeryFlash
veterán
Azért az kemény, hogy gyárilag ráraknak két ingyenes, reklámokkal szemetelt (Battery doctor, Clean master) appot...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
BlackPriest
őstag
nincs baj a garival, kollégám aliról vett s4 mini klónt, beszart a hangszórója, visszaküldte, megjavították, visszaküldték, ennyi. nyilván ez egy eladó és egy eset, de eddig nekem is akadt 12 gondom egyéb kütyüvel kínából rendelve és mindig megoldódott akár még a saját kárukra is
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
pulyka jocó
senior tag
Ezt az ájfónt rakjátok szinte mindig oda....
-
lowlight
tag
Hátulról egész csinos, elölről viszont abszolút jellegtelen (nővel is van ez így ). Egy márkajelzést még mindig hiányolok a frontjáról, sajnos nem csak ennek, de lehet ez az én mániám. A felbontást én kevésnek találom ezen a méreten, ez szerintem a 4"-hez épp elég... IPS-nek sajnos sokszor nem sajátja az élénk színek megjelenítése, reméljük itt ez tényleg sikerült. Árazást még nem tudom hova tenni... egyelőre.
-
Azért az vicces, hogy mindenhol azt írják, hogy 512Mb RAM... itt meg írja az első hsz-ben a fórumtárs, hogy Antutu szerint meg 1Gb... sunyi kínaiak kétszer annyi RAM-ot akarnak rádsózni úgy, hogy ne tudd... fujjj...
(vagy becsapták az Antutu-t, amit én valószínűbbnek tartok )[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
zedam
csendes tag
hmm mintha már masszívan láttuk volna ugyan ezt a formatervet az alcatelnél 997D előről majdnem teljesen ugyan az!
-
batai15
félisten
Ezeket a tucat telefon teszteket hamar át skippelem.
-
che 1990
tag
Kár érte
Pedig mikor még csak az első oldalt olvastam, úgy gondoltam megtaláltam b.nőm új telefonját...
-
zyzz
tag
A cikkben szereplő háttérképet honnan lehetne letölteni? Megtetszett...
-
Jimmy66
senior tag
136 x 66 x 10,5 milliméter. Nekem ez nem egész kompakt méret, hanem túl nagy...
[ Nincs szerkesztve ]
-
zdanee
őstag
Nem nagyon értem a plecsni osztás kritériumait, a cikk alapján és az árat elnézve ez szerintem simán megérdemelte volna a 'tetszik' plecsnit...
-
Rusi
senior tag
Az árat elírtam a cikkben, nem 43 ezer, hanem 45 ezerbe (44 990 forintba) kerül.
[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
+(#5) icemad
Az ATab5 az Magyarországon kapható, tudtommal. De abban csak fél giga RAM van, ami szerintem sokkal jobban korlátozza a mindennapi felhasználói élményt, mint a két magos MTK. Ja és az nagyobb, ami sok embernek döntő szempont.
(#1) satz18
A Kínából rendelés csak itt opció, a fórumtársak között úgy veszem észre sokkal több a bevállalós/a kínai viszonyokkal jobban tisztában lévő ember (a hundert prozent echtes kínaiak a tapasztalataim szerint nagyon jó kereskedők, eladni akarnak, de nem átverni). A garancia ebből kifolyólag nem olyan kétesélyes, mint inkább macerás, ami sok embernél "key selling point".Rusi
Köszi a tesztet, szimpatikus kütyü, bár inkább Ace 3!
Egyébként ezért az árért teljesen rendben van, ráadásul nagyon korrekt a kinézete.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
roli543
őstag
Inkább Samsung Ace 3, bár az egy kártyás...
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Rickazoid
addikt
válasz KamuMazsola #7 üzenetére
Viszont a kézfejed nem lesz nagyobb, ahogy az ujjaid sem lesznek hosszabbak.
Én személy szerint nem bánnám a nagyobb kijelzőket, ha alaptartozék lenne hozzájuk az aktív stylus.Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Csapoati
nagyúr
válasz KamuMazsola #4 üzenetére
Nem ugyanaz a kategória, az sokkal nagyobb méretű. Ezt a Gigát én még tudnám használni, a Wayteqet már nem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Nekem egyből megtetszett, az asszonynak pont jó lenne... De az ára? Azt hittem ilyen hardverrel 30ezer alatt lesz. 43 nagyon sok érte. Akkor inkább Atab5 quad 39ért, az négymagos.
KamuMazsola: Az is jó telefon, nagyon tetszik külsőre is, de akkora batár...
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
KamuMazsola
őstag
Akkor már inkább a Wayteq Talk 5H, pár ezerrel drágább, 5,5 ös HD IPS panel, 4 mag, szintén 2 kártyás, szintén magyar gari, igaz csak 1 év.
Üdv.: KamuMazsola
-
NoMagix
addikt
Nem olyan rossz még az ára is elfogadható, de a készülék nagy túlnyúlásai rontanak az összképen szerintem!
-
satz18
őstag
Hát két kártyásat még mindig kínából érdemes szerezni úgy fest. 1 kártyásak között meg tök esélytelen.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest