- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
sing1ep1ayer #43 üzenetére
Ez részben igaz, én is kínai telefont használok (nincs az a pénz, amiért elcserélném!), de én beszélek angolul, ami kellett ahhoz, hogy megtaláljam és megrendeljem ezt a telefont. Az angol nyelv, a webshopok használata és az interneten való fizetés olyan dolog, ami neked és nekem magától értetődik, de egy átlag magyar embernek sajnos nem. Nekik csak az megvásárolható, ami kézzel fogható, bemegy az üzletbe, fizet érte és hazaviszi. Itthon ez a piac 95%-a és ennek a fényében érdemes beszélni bármilyen itthon forgalomba hozott telefonról. Ha lenne magyar Amazon 1 napos szállítással és mindenki tudna on-line fizetni, akkor itthon sem fogna olyan vastagon a ceruza... (meg a 27% ÁFA persze...)
-
zdanee
őstag
válasz
sing1ep1ayer #39 üzenetére
A TV-tuneres, érintőkijelzős MTK platformos N95 klónok kora már rég véget ért, most Kínában mindenki és a kisöccse is Android telefonokat gyárt. Néhányuknak egész komoly dolgok jönnek össze, Xiaomi, Meizu, Oppo és még sokan mások komolyan odatették magukat. Konkrétan ez a Gigabyte legalább nem egy Samsung-koppintás, kinéz valahogy és tudásban ha nem is egy csúcskategória, legalább elfogadható és nem is olyan pofátlanul drága, figyelembe véve, hogy nem aliexpresszről rendelték ezért a pénzért, hanem hazai és garancia is van hozzá.
-
zdanee
őstag
Nem nagyon értem a plecsni osztás kritériumait, a cikk alapján és az árat elnézve ez szerintem simán megérdemelte volna a 'tetszik' plecsnit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest