- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
baalco
tag
hihi, sikerült rootolni a telót
most már bánom, hogy eddig nem tettem meg -
csongi
veterán
Az alsó gomb sor világítását hol lehet bekapcsolni?
-
csongi
veterán
Hol lehet kikapcsolni azt hogy kijelző megérintésekor ne rezegjen a telefon?
-
csongi
veterán
Jövőhéten érkezik telefon. Kérdésem a következő!
Van e érezhető különbség a 0,x és a 1,4-es rom között?
Van értelme frissíteni? -
törölt tag
Eladó egy 4 hónapos még garanciális Gigabyte g1345 telefon,doboza minden tartozéka megvan
-
batis88
csendes tag
Nem tudjáok, véletlenül nem terveznek ehhez a telóhoz kiadni egy Ice Cream Sandwich frissítést? Mert láttam, hogy bejelentettek új telefonokat a 4.-ás androiddal, de arról nem szólt a fáma, hogy a régebbi modelleket felfrissítenék...
-
baalco
tag
most, hogy már megcsinálták a mikrofont, teljesen meg vagyok vele elégedve. volt egy kis konstrukciós hibája, emiatt nagyon zajosan hallottak, de központilag kijavították, kiadtak hozzá egy kis tömítőgyűrűt, amit a speedshopban garisan meg is csináltak. (itt egyébként talán van is kirakva egy próbapéldány)
a rendszer stabil, én nem érzek szaggatást, persze nem egy dual-core-os erőgép, de mindennapi használatra, hogy legyen egy okosod kéznél és ne kelljen két telóval szaladgálni, tökéletes. nem bántam meg, hogy megvettem, nagyon megszerettemszerk.: többieknek: létezik hozzá szilikontok? melyik típussal lehet kompatibilis?
-
netjoe
csendes tag
Hello! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Sokadszori próbálkozásra sem sikerült rootolnom g1345-ös készülékemet, amire sajna frissítettem a gyári 1.4.2 EEU romot. Az természetesen törölte a rootot, majd semmilyen progival nem hajlandó újra meghajlani.
Ha lenne valakinek valamilyen megoldás megköszönném.
üdv.
netjoe -
Svejk41
csendes tag
Igen a szerint csináltam... , de mindig egy másik kép jön be nem az amit ott mutatnak. Kivéve egyszer, de azt nem tudom akkor mit csináltam másképpen.
Lehet, hogy nem egyszerre engedem fel a két gombot, vagy későn, vagy korán, -a kék villogáshoz képest...stb. Már ilyenek jutottak az eszembe. -
baalco
tag
más is szenved a mikrofontól? nekem megint meghalt, 1,5hónapja cserélték...
-
Larrybird
csendes tag
Sziasztok!
Olvasva az előző megjegyzéseket, kérlek javasoljatok egy olyan Dual sim-es telefont, amely felhasználóbarát. A tárcsázni kívánt számot bármely simkártyáról azonnal hívni tudom és telefonálás közben a másik simre is kapcsolni tudok (pl.: hívásvárakoztatás esetén).Köszi -
isztel
csendes tag
Most olvasok vissza, látom nem te magad frissítetted, de szerintem erre azért a szervizben is figyeltek.
-
baalco
tag
nekem is az 1.4.2 verzió van fent, lehet hogy csak képzelődöm, de mintha kicsit hamarabb merülne az akksi. hajnali időzített lehúzás után estére kb 10%-al többet eszik, mint eddig (kb 40%-ra esik vissza a korábbi ~50-55%-hoz képest)
te tapasztaltál ilyet? vagy csak én nyomkodom többet? -
redjam
csendes tag
Sziasztok. Azt értem, hohy az 1. SIM -en van 3G adatkapcsolat. A 2. SIM-en is van valamilyen? A Speedshopban megnéztem a beállításokat és mintha lenne egy a SIM beállítások között, ahol az elsődleges adat SIM-et lehet kiválasztani.
Nekem külföldön kellene a 2. SIM, hogy a mailjeimet lehúzza, sebesség nem téma. -
abasc_v6
csendes tag
Sziasztok!
Én is megszívtam a frissítéssel. Gariba megcsinálták a Speedshopnál. Egy dologgal nem boldogulok még, ami előtte ment. Telenor esetében tudtok internet, illetve mms beállítást?
Előre is köszi! -
baalco
tag
ma végre visszakapom a kicsikét a szervízből. a telefonálás közbeni hangminőség volt pocsék, remélem megoldották
-
isztel
csendes tag
Érdekes dolgok folynak a gsmart oldalán rom frissítés terén. Visszakerült a GSmart _G1345_V0.52.0_EEU szoft verzió mint utolsó frissítés.
Valami nagy gond lehet a GSmart_G1345_V1.4.2_EEU verzióval.
Eddig nem vettem észre semmi igazán furcsát frissítés után. -
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Mint ahogy látszik a hozzászólásaimban, vásárlás elött állok.... erősen gondolkozom a g1345-ön... nem tudom, hogy érdemes-e várni a g1355-re.. nem tudom, hogy miben adhat többet...
Valahol olvastam, hogy nem minden androidos progi megy ezeken a gmartokon.. igaz ez?
kinek milyen tapasztalata van?
köszi a válaszokat...
-
isztel
csendes tag
Simán felment 17. én töltöttem le. Azóta is használom.
-
batis88
csendes tag
Én elsőkézből infót tudok szolgáltatni... A frissítés konkrétan valóban legyalulta a telefonomat, nem frissítette a szoftvert, viszont nem is hagyta éppen a meglévőt, így újraindulás helyett egy masszív szevizmenü jött föl, ahol csak a telefon adatokat, meg ilyen dolgokat tudtam törölni(gyári állapotra nem állt vissza). Visszavittem a Speedshopba a telót (onnan vettem) ahol közölték, hogy ma én vagyok a harmadik ilyen eset, a Gigabyte hibás ROM-ot tett fel az oldalára. Szerencsére a boltnak küldtek egy javított verziót, így kb 5 perc alatt visszaállították a telefont+most már az 1.4.2-e ROM van rajta, viszont a telóm a gyári helyzetre állt vissza, szóval minden program+személyes adat elveszett... volna ha nem mentem le őket frissítés előtt
-
baalco
tag
Van vkinek vmi közelebbi infója a G1345 új ROMja körüli mizériáról (v1.4.2 EEU)?
Orosz oldalakon olvasgatva sokan frissítés után majdnem téglát kaptak, de oroszról a google fordító nem vmi értelmes
Esetleg vki emlékszik az orosz tanulmányaira, én már nem -
baalco
tag
válasz
imiadmin #114 üzenetére
nekem is G1345 van és 1 napot simán kibír. lightos használt mellett megvan a 1,5-2 nap is simán, de akkor tényleg alig nyúlok hozzá.
szerintem egy okostelefonnál 1 nap nem vészes, egy iphone se bír többet úgy tudom... és ez mégis csak 2 simes..szerk: egyébként a galaxy y duos engem is elgondolkoztatott, de annak az akksija is csak 1300mAh-os vs 1500mAh és a kijelző is csak 240*320 a G1345 320*480-val szemben
viszont samu... -
imiadmin
őstag
Visszatérve a g1345-re...
kérdeztem egy sráctól -aki hirdette a g1345-jét-, hogy miért adja el. Azt mondta, hogy az akksia nem bír ki 1-1,5 napot se...
Van valakinek hasonló tapasztalata az akksiról?
-
Kakaduku
senior tag
Sziasztok!
Kb. 1 hete vagyok egy G-smart 1345-ös boldog tulajdonosa, viszont lenne egy kis problémám.
Amikor elkezdem tölteni a telefont és nem kapcsolom ki, akkor amikor feltöltötte az aksit 100%-ra újraindul. Ez mitől lehet?Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
giraffe78
csendes tag
Sziasztok,
Bár nekem nem G1345 van, hanem G1317, de frissítés szempontjából kb ugyanaz. Lenne hozzátok egy kérdésem:
A gépen V0.27.0 radio verzió van. Letöltöttem az összes gsmart-os elérhető ROM frissítést, de egyiket sem hajlandó telepíteni. Az indítás után, nem az új verzió yes/no (zanzásítva) képernyőt kapom, hanem egy reboot/factory reset/wipe cache partition ablakot. Van ötletetek, hogy mi a gond.
A kollégám vett egy G1310-et, neki is ez jött elő, de a pl_cz ROM-ot az övé megette. Az enyém azt sem.Előre is köszi a segítséget!
-
Lasy
veterán
válasz
imiadmin #104 üzenetére
samsung eddig is volt, de soha nem androidos.
myphone megint csak az a dobozhang
munkatársam vette 3hónapja, de rájött, hogy nem használja ki.nyugra fórumtársunk jelentkezett, így gondolom jobban bele fog merülni.
sajna gép előtt nem voltam, így a super one clicket nem próbáltam ki.
elviekben jó lehet, mert ezen 2.2 van ha jól emlékszem.
igaz, hogy a speedshop nem ad töltőt hozzá?
magában a dobozban nincsen, csak adatkábel... -
Lasy
veterán
làtom ez is egy ritka készülék.
-
Pedy1225
tag
Szeretném megkérdezni, hogy mit jelent az operációs rendszernél az Android után zárójelben a: (Gingerbread) vagy a (Froyo)? Mi a kettő közt a különbség?
És a wifi megjegyzés után pl: Wi-Fi 802.11 b/g, van olyan telefon, ahol még a "b/g" után még egy "n" betű is van? Mi a különbség, ha csak "b/g" van, és mit tud, ha ott van az "n" is (b/g/n)?
Köszi
-
baalco
tag
Hogy más miért adja el, azt tőlük lehetne megtudni
Nekem megfelel és addig amíg mondjuk ki nem jön a Galaxy SII kétkártyásban, nem fogom lecserélni
Akku kb. 1-1,5 napot bír, tehát minden este nyugodtan fel lehet rakni töltőre. A kijelző szerintem jó, erős napsütésben maxra kell állítani a fényerőt, akkor elég jól látni.
Én meg vagyok vele elégedve, wifi, net, gps működik rendesen.
És nem mindegy, hogy itthon lehet kapni, garanciával.... ami egy kínai 30ezres csodatelefonról nem mondható el. -
Pedy1225
tag
"Érdemes lenne először is a google segítségével körülnézned az androidos fórumokon, oldalakon, hogy mibe vágsz bele."
A .... mibe vágsz bele... azt hogy értetted? Hogy nézzek körül telefonok terén, hogy milyet vegyek, vagy hogy nézzek szét, hogy milyen alkalmazások vannak? Két kártyás androidos készüléket ezt találtam, ami jónak tűnik.
-
baalco
tag
Market = Android Market itt lehet programokat "alkalmazásokat" letölteni a telefonra.
De van gyárilag is, böngésző, az is tökéletes. De pl pc-n se biztos, hogy vki Explorert használ, hanem mást. Mindegyik másban erős, illetve ízlés kérdése. Ettől jó az android, tulajdonképpen olyanra szabod a telefonod, amilyenre akarod.Érdemes lenne először is a google segítségével körülnézned az androidos fórumokon, oldalakon, hogy mibe vágsz vele. Nekem szeptember óta van androidos telóm, de még mindig nap mint nap bújom a fórumokat és mindig találok vmi új infót...., hála a rutinos tagoknak
-
Pedy1225
tag
Hát én pont ilyet szerettem volna, hogy ilyen egyszerű legyen, ".... mint, pc-n...."
Már csak azt nem tudom, hogy mi az a "Market", amiről böngészőt lehet letölteni. A böngésző = pl. Opera, Firefox, Explorer, Chrome, stb? A szakszavakat nem ismerem, de egyébként gyűröm az internetet
Mert egyébként alapból nincs rajta böngésző?
-
baalco
tag
Van külön youtube alkalmazás, ami a telefon kijelzőjére optimalizálja a videót. Neked nem kell semmit állítani.
Böngészésre van egy csomó böngésző, amit a Marketről letölthetsz. Most már a legtöbb weboldalnak van mobil változata is, amin egyből betördelve látod, kényelmesen, nem kell csúszkálni.
Az, hogy hogyan tudsz zoomolni, az nem a telefontól, hanem a használt böngészőtől függ.Röviden: semmit nem kell neked beállítani, ha van wifi a közelben vagy mobilnet előfizetésed, akkor katt a böngészőre és mehet a szörfözés, mint pc-n... (persze előtte ha be van kapcsolva a wifi vagy az adatforgalom - ez egy kattintás)
-
Pedy1225
tag
Pl. a youtube is megy rendesen? Az oldalak méretezésén kell állítani valamit, hogy a teló képernyőjére ráférjen, vagy "lapozható" (pl. hírstart, port.hu), el lehet rajtuk igazodni? A képernyőn (szövegeken) lehet kicsinyíteni vagy nagyítani, ha "rákoppintok" a képernyőre? És egyébként úgy működik, hogy rámegyek a telefon képernyőn az internet ikonra (vagy valami hasonlóra), és ha csatlakozott a wifihez, akkor megy a net? Ennyi?
Bocsi a sok "értelmes" kérdésért, de kit kérdezzek, ha nem olyanokat, akinek van, és hát ez a fórum ezért van
És a közelemben sincs olyan ember, se bolt se, ahol ilyet láthatnék
-
baalco
tag
Hmmm, nekem G1345-öm van és most kipróbáltam: ha 3G-n netezek, simán becsörög mind a két sim (asztali vezetékesről magamra csörögtem)
Az mondjuk elképzelhető, hogy 2G-s netezés közben gondok lehetnek azzal a simmel, amin megy a net.
Pedy1225: wifi is szépen megy, gond nélkül
-
Pedy1225
tag
Nem, nem erre gondoltam. Van két kártyám, és egy készüléket szeretnék hozzájuk. Ez az alap felállás. A másik, amit szeretnék, hogy egyszerűen tudjak rajta internetezni wifivel. Tehát, hogy vigye egyszerűen az internetes oldalakat, ahogy írtam is az előző hsz-ben.
Valahol valaki nekem egyszer azt mondta, hogy ha "egyszerűen" akarok netezni, akkor androidos (mondjuk azt sem tudom, hogy az micsoda) telót vegyek, és a két kártyás wifis samsungok nem olyanok, és bonyolult rajta a net használat. Ezért néztem ezt a gigabyte készüléket.
Ezért lennék kíváncsi arra, hogy akinek ilyen van, hogy működik rajta a net?
-
imiadmin
őstag
Szerintem ebben a konstelllációban az "akad" azt jelenti, hogy van benne...
Én nagyon szemezek ezzell a telcsivel, de még várok, mert a nagy gyártók is elkezdték az androidos telók gyártását... pl.: Samsung Galaxy Y duos
Szóval én azt mondanám, hogy még várj... én legaláábbis ezt teszem...
Üdv
Imi -
Pedy1225
tag
"Androidos modell révén az alap elvárásokat könnyedén hozza a Gsmart, azaz HSDPA és WLAN természetesen akad. A böngészőben gyárilag nincsen flash támogatás, s nem is sikerült a Marketből ilyesmit ráküldjek, úgyhogy komolyabb haxolás nélkül ez marad. Viszont egyáltalán nem lassú a tempó, alapvető böngetésre teljesen megfelel a kütyü. DLNA nincs, HDMI-t ne várjunk, a wireless netkapcsolatot viszont stabilan tartja, az érzékenység is rendben levőnek tűnik."
Valaki elmagyarázná egy teljesen kezdőnek "magyarul", hogy ez a bekezdés miről szól a tesztben? Az első mondatban mi az, hogy "természetesen akad"? Mi akad? Most akkor ez jó, vagy nem? Mi a Gsmart, HSDPA, WLAN, haxolás, a DLNA, a HDMI, stb? Engem az érdekelne "magyarul", hogy tudok-e vele wifivel internetezni egyszerűen, mindenféle beállítás, nélkül? Vagyis pl. bejönnek-e az internetes oldalak rendesen, pl. hírkereső, google.hu, port.hu, facebook, youtube stb, egyszerűen? Vagy ez túl nagy elvárás egy telefontól? Bocsi, egyáltalán nem értek hozzá.
Köszönöm, ha valaki segít, és esetleg felvilágosít ez ügyben, hogy mit is keressek, milyen telefont, ha egyszerűen akarok internetezni wifivel. Ha létezik egyáltalán ilyen. Ja, és a dual sim az alap, az kell, + egyszerű internethasználat, nekem más nem igazán lényeges. Nézegettem a dual simes Samsungokat, de a wifikre nem igazán írtak egyszerű használatot, sőt. Esetleg a Samsung B7722-re, de ott meg a fórumozók tántorítottak el: ilyen szoftver, olyan szoftver, ekkor megy az internet, akkor nem megy, stb, stb. Nem volt meggyőző és egyértelmű. Nem tudom, hogy erről a Gigabyte-ról mi a vélemény?
Üdv
-
imiadmin
őstag
-
isztel
csendes tag
Vettem egyet. Jó.
-
hangyaboly
csendes tag
Ne haragudj, de ez úgy hangzik, mintha egy egy SIM-es telefonnál a hívástartási lehetőség hiánya miatt panaszkodónak azt írnád, hogy egy telefonnál alapvetően az a legfontosabb, hogy lehessen rajta telefonálni, a többi már csak hab a tortán.
Komolyabbra fordítva a szót, és non-sans (#69) előttem írt hozzászólását kiegészítve, ez a földtől elrugaszkodott igényem azon alapul, hogy a technológia legalább négy éve adott. 2007. októberében számoltatok be a Samsung D880-ról, 2008. januárjában pedig tesztelted is. Már az is tudta ezt. Én két és fél éve használok egy C5212-t, ami egyébként egy meglehetősen buta telefon, de ezt a feladatot gond nélkül megoldja.
A nem fogadott hívásról ingyenesen SMS-t kapó okos felhasználóról meg annyit, hogy amikor én legutóbb használtam ezt a szolgáltatást, engem meglehetősen idegesített, hogy olyan hívásokról is SMS-t kaptam, amikről egyébként is tudtam, mert egyszerűen nem tudtam/akartam felvenni a telefont a hívás idején. A jelenlegi telefonommal erre nincs szükség, és nem értem, hogy Androidos telefonnál miért nem tudja/akarja egyetlen gyártó sem megoldani ugyanezt...
-
non-sans
csendes tag
válasz
hangyaboly #42 üzenetére
A Samsung már 2 éve megoldotta, hogy párhuzamosan kezelje a hívásokat, sőt, váltani lehetett bejövő hívás után. Idén vettem új Dual Samsungot, és nem tudja. A pofám leszakad...
-
Rav3n02
senior tag
Amint beesik 50k környékére teljesen rendben lesz a készülék, csak azt nem értem miért kellett erre eddig várni, nagyobb gyártók miért bénáztak ennyit?
-
gabe85
csendes tag
sziasztok,
- a géptől függetlenül, de mégis hozzá kapcsolódva: a 320 x 480 pixel kijelző mennyire teszi net-ezes esetében a kijelzőn egy oldal megjeleníthetőségét? pl kell e vízszintesen görgetni v. ráfér a teljes kijelzőre egy normál weboldal a szélességében?
- a telo-n van fm rádió ill. fm transzmitter?
- kapható hozzá tervezett tartó autóba(gps miatt)? a google maps fel van telepítve rá alapból?előre is köszi a segítséget
G
-
A Blade 50k volt kártyafüggetlenül, jobb lenne a Libra-t felhozni példaként, az már csak 45k (sufniban 44k) függetlenül. 2db abból 90k. Ez a készülék 65-70k.
MOD
De tudod mit? Annyira szeretnéd azt hallani, hogy ez a készülék nem éri meg ilyen kijelzővel, miért nem mondod azt, hogy neked igényed van erre a felbontásra, ezért számodra nem megfelelő ez a készülék, főleg hogy szemlátomásra nincs is szükséged két sim-kártyás okostelefonra.Persze, nagyon jó lenne egy 800x480-as felbontású készülék, de mivel dual sim, ezért amúgy is többet fogyaszt. Ha még lenne mellette egy nagyfelbontású mondjuk 4"-es kijelző, akkor talán még egy napot sem bírna ki normál felhasználás mellett. Mindemellett én is egy dual sim-es nagyfelbontású készüléket preferálnék, de a helyén kezelem ezt a készüléket a megfelelő ár/érték arányában.
-
krystman
őstag
Hát épp ezért írtam a Bladet, mert az 35ezres kategóriába tartozik, mint ahogy most is írtad az árat. Mellesleg sokallom azért ezt a két telefon árát érte, mert azért nem teljesen tudja azt mint két külön telefon. Hívás közben a másik kártya elérhetetlen. Ami két telefonnál ilyen nincs. Netezés közben ha jön hívás, megint szakad a net. Ami megint nem lenne szabad. Vannak jó tulajdonságai, de azért két teljes árú készülék árát túlzásnak találom még így is. Ez olyan 45-50et ér többet nem. És akárhogy is, 70körül már elvárható, hogy ne ilyen kijelző legyen, ha nem valamivel nagyobb, még ha nem is egy csúcs cucc.
-
vtechun
veterán
"A cikk elkészítésében a T-Mobile mobilinternet volt segítségünkre."
Ez érdekes, mert a képeken a másik 2 szolgáltató SIM kártyája látható
-
Arra a felismerésre próbáltalak eljuttatni, hogy egy kétkártyás készülék ugyanolyan egyéb paraméterek esetén értelemszerűen drágább, mint egy egykártyás. Ha ennyire hasonlítgatni akarod, akkor ezt inkább egy 30-35k-s készülékhez kellene hasonlítani.Amennyiben pedig minden készülékre utalsz ezzel, akkor nem értem, miért pont annál a készüléknél hozod ezt fel problémaként, amely esetén ár/érték szempontból épp irreleváns.
-
krystman
őstag
Attól hogy két kártyát lehet bele tenni, még normális felbontást is alkalmazhatnának már. Mellesleg nem konkrétan ezt a készüléket szóltam meg, ha nem ami ebbe a 60-70ezres kategóriában van, mert szinte kivétel nélkül mind erre a felbontásra épül, függetlenül a márkára, és tudásra.
-
rep3at
őstag
válasz
ssppiikkee #55 üzenetére
Szerinted milyen csúcsproci és grafikus kártya lehet benne? A minőségről már nem is beszélve..
-
-
rep3at
őstag
válasz
ssppiikkee #48 üzenetére
Ez a linkelt teló még viccnek is rossz..
-
mrlujoak
veterán
válasz
hodostamas #49 üzenetére
Ez akkor még durvább, mint amire gondoltunk... Szopó.
-
ssppiikkee
tag
háhá
ezt észre sem vettem
egyébként meg szerintem lehetne azért használni, igaz hogy a mellékelt szöveg eléggé túlzás, de szerintem egy GT540-től jobb lehet, meg legalább mutatós. kijelzőfelbontás se rossz, de gondolom itt nincs Gorilla Glass
EDGE-vel meg Opera Minivel azért meg el lehet lenni szerintem -
Goose-T
veterán
válasz
ssppiikkee #48 üzenetére
-
ssppiikkee
tag
Nemrossz kis teló, csak sokallom az árát egy kicsit, ha lejjebb megy jó vétel lesz!
Mondjuk egy ilyennek a tesztjére is kíváncsi lennék -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
hangyaboly #42 üzenetére
A dual SIM telefonnál alapvetően az a legfontosabb, hogy a két SIM egyszerre legyen aktív idle esetben. Hogy aztán mi történik akkor, amikor valamelyik kártya tényleges hálózati kommunikációt végez, az a dual SIM mód második fokozata.
Azt gondolom, hogy természetesen jogos az elvárás, hogy a két SIM között akkor is lehessen váltogatni, ha mindkettő épp vonalban van, illetve hogy egyáltalán ez a tézis fennálljon. Ugyanakkor az esetek 98%-ban nem jön be egyébként sem második hívás, ha pedig igen, akkor arról a felhasználó esetünkben SMS-t kap a szolgáltatójától, feltételezve, hogy ezt az ingyenes szolgáltatást okosan meg is rendelte.
-
Végigolvastam a tesztet, de arról nem beszél - vagy ennyire figyelmetlen voltam -, hogy miközben az egyiken telefonálok és befut a másikra egy hívás, akkor azt ne jelezné vagy ne lehetne váltani. Egy hagyományos egy SIM-es telefon esetén is meg tudom tenni azt, hogy beszélgetés közben egy másik hívást felveszek, miközben az elsőt tartásba rakom. Nem hinném, hogy akkor ezen ne lehetne megcsinálni ugyanezt a két kártyával. A tesztelő csak az adatkapcsolat megszakadását említi (amit inkább magyaráznék hardveres problémával).
BOG
meg tudnátok ezt próbálni az emberek megnyugtatása érdekében, hogy miközben felhívtok valakit a készülékről, közben a másik SIM-et felhívjátok, hogy jelez-e a készülék? -
hangyaboly
csendes tag
-
Dwokfur
csendes tag
Nekem is számít, hogy ha az egyik SIM-en telefonálok, akkor a másik is elérhető maradjon. Ha ugyanis a privát kártyán csevegek, a céges ügyeleti hívások akkor is el kell, hogy érjenek. Addig sajnos nem alternatíva egyik dual SIM-es android telefon sem a két készülék ellenében, amíg nem marad a hálózaton a másik kártya beszélgetés közben is.
És kifelejtették a QWERTZ billentyűzetet is.
-
bostone
addikt
Legközelebb egy olyan nadrágot kellene tesztelni, amit kifejezetten kütyümániásoknak terveztek, dedikált zsebekkel.
-
cefre00
tag
Jó ez a vas. Az "Ajánlottat" is megérdemelte volna simán...
-
nicu71
addikt
tetszetős készülék.de két kártya ide vagy oda,nem érzem azt hogy aaa ezaz ez kéne....
-
hito
nagyúr
válasz
minifoximaxi #31 üzenetére
Az nem igy mukodik am egy forumon, hogy nem kersz valaszt. Latom meg kezdo vagy itt. Itt meg szoktuk hallgatni a masikat, ez egy forum, itt beszelgetnek az emberek. A hozzaszolasodhoz meg csak annyit, hogy tenyleg ertelmetlen. Nem magyaraz meg semmit, se nem cafol, csak ugy van. Mind1, lenyegtelen, nem ertjuk egymast, de nem is baj
-
Javul a dolog a következő kiadás már tökéletes lesz.Lassan de biztosan javítják a hibáikat.
-
Egyfelől ezt veheted úgy is, hogy két készülék egyben, tehá ez egy Blade-féle "űbertelefonnál" is olcsóbb, hiszen 32,5k-ra jön ki. Másfelől mivel egy gyengébb proci van benne persze az "űberfonnál" azért erősebb, így jó is, hogy kevesebbet kell számolni a központi egységnek a kisebb felbontásból adódóan, ami megint csak hasznos.
Persze, jó dolog a nagy felbontás, de csak megfelelő hardver esetén. -
krystman
őstag
Nem igazából értem, hogy egy 65ezres telefonnál, és 3.5-ös kijelzőnél miért kell még mindig 320x480-at alkalmazni. Az összes telefon ami hasonló árban van, mind ilyen felbontásra épül. Egyedül ezért nem veszek ilyen telefonokat. Ha a Blade-nél meg tudták oldani, ennél vajon miért nem?!
-
minifoximaxi
tag
Nem kell kikeresni, az egész hozzászólás a kamerák összehasonlításáról szólt. Két dual SIM-es teló birtokosai nevében (saját+feleségemé) mondom, hogy aki ilyen telefont választ, az nem a fényképek minősége miatt dönt így. Ettől függetlenül, nyithatsz fórumot a "melyik telefon készít jobb képeket" témában, de azt talán nem itt kellene megvitatni. Továbbra sem akarok vitatkozni senkivel, tehát nem is kérek választ a hozzászólásomhoz.
-
hito
nagyúr
válasz
minifoximaxi #28 üzenetére
Értékes hozzászólás volt. Ha megkérlek, kikeresnéd nekem azt a részt, ahol azt állítottam, hogy ez a készülék a kameráról szól? Ha megvan, szólj
-
hito
nagyúr
Tisztelettel lehet, hogy rossz a szemem, de a Tied....
A postom alatt is ráerősített a kollega. Szavazásra bocsájtom a dolgot. Szerintem a 8Mp-es EDOF Nokia 77x szebb képet csinál. Ki gondolja így? EGY
Ez elmosódott, részletszegény - illetve nem szegény, nincs is részlet -, ahogy van egy szégyen. Holnap (ma már nem tudok sajnos) becsatolok ide egy C7-el készült képet. A legszebb mobilos képeket eddig C7 EDOF kamerával lőttem. Csak nincs AF és innentől leírja mindenki, ahelyett hogy megnézné az eredményt. EDOF kb. annyival van kiljebb, hogy nincs makró, ennyi.
-
-
ben11
őstag
Meglepően jó telefon, a forma is tetszetős.
-
hito
nagyúr
Én nem értem. Csak nekem rossz a szemem, vagy tényleg botrány a fényképező képessége. Amit meg végképp nem értek, hogy ha ilyen szinten ocsmány képeket lehet vele lőni, akkor miért az van a cikkben, hogy "az eredmény nem is olyan szörnyűséges."?
Hát de! Jelentem még annál is szörnyűségesebb. Én még ilyen moslékot nem láttam 5MP-es géptől.
-
mrlujoak
veterán
válasz
hodostamas #17 üzenetére
Értem mire gondolsz. Viszont a tesztben leírtakat alapul véve a komplett "rádiót" tiltja le, függetlenül attól, hogy épp milyen hálózaton (2G or 3G) lóg a "rádióhoz" tartozó SIM kártya...
-
Adok érte egy nem sokat használt Optimus 7-et és némi kápét Ha kicsivel fejlettebb procival lenne, akkor a Nexus S-t adnám érte
-
-
mrlujoak
veterán
válasz
hodostamas #14 üzenetére
Ez is benne van:
"Ha az elsődleges kártyán netezünk, akkor bejön a hívás a kettes számú SIM-re,"
Ergo, ha netezel, attól még él a másik SIM, hiszen jön be rá a hívás, amit ha felveszel, a netes kapcsolatod szakad meg...
-
-
Lacazr93
senior tag
Nekem eléggé olyan Nokia-Motorola keverék jutott róla az eszembe. Amúgy nem tűnik rossz telefonnak
-
mrlujoak
veterán
Nem fogunk kiröhögni, egy kétkártyás androidos már nekem is eszembe ötlött...
Bár ez kicsit szemöldökráncolós nálam:
"Kipróbáltuk azt is, hogy mi van, ha az egyik kártyán megy a duma, ilyenkor a másik lelép a hálózatról és elérhetetlen. Ha az elsődleges kártyán netezünk, akkor bejön a hívás a kettes számú SIM-re, de a beszélgetés ideje alatt a mobilnet megáll, majd a hívás végeztével 10-15 másodperc után újra összeszedi magát és folytatja a működést."
Mindemellett esik még egy pár ezrest az ára, és friss droiddal, nem is lesz rossz vétel...
-
helixP
nagyúr
Ki fogtok röhögni, de "must have"érzésem támadt...
-
mrlujoak
veterán
...az is tipikus példa lenne, hogy ilyen esetben ki kell kapcsolni az AF-t. És ennyi.
Egyébként meg nézd meg ennek az árát, és egy olyan felső kategóriás Nokiát, amibe 8 mpx-es EDOF van...
Arról nem is beszélve, hogy nem feltétlen a fókuszálás miatt - sőt biztos nem - lettek elmosódottak a felvételek, hanem a hosszú (és már befókuszált kép) expo miatt... Ezt meg egy alsós fixfókuszos is képes reprodukálni...
Remélhetőleg egy szoftverfrissítés a kameraszoftvert is megregulázza.... -
Misi 007
őstag
Az előző Gagyinderhez képest felüdülés ez a teló.
Bár szerintem elfért volna benne egy nagyobb kapacitású akku. -
GIJoe
addikt
valóban nem rossz de 25k-nál többet sosem adnék érte...
-
törölt tag
Tipikus példája ez a telefon annak, hogy a gyenge minőségű AF mennyire semmire sem jó. Egy EDOF kenterbe teszi. Ennél azért illene csak jobb képeket készítenie egy Mobilnak! A Facebook és egyéb közösségi hülyeségek idejét éljünk na akinek ilyen telója van az kb egy elmosódott pacát tud megosztani a haverjaival 20-dik próbálkozásra.
-
JanFe
aktív tag
Nem is rossz keszulek...
-
BloodRay
veterán
Nem lett rossz, az ára meg ha még egy egész kicsit esik akkor sokan fogják választani szerintem.
-
amanoba
őstag
szimpatikus a cucc, nem olyan rossz a két sim működése sem, látszik, hogy kezd összeállni a dolog. a kamera mondjuk annyira gyenge, hogy gyakorlatilag hasztalan..
esik az ára egy keveset, és egész sokan fognak egy ilyenre benevezni. -
kaller1
veterán
Nem rossz kütyü, bár 50k reálisabb lenne érte. Az előlap alján lévő és kissé félrenyomott DUAL SIM CARDS feliratért kár, olyan gagyi hatást kelt a készülékben.
-
Goose-T
veterán
ViewSonic ígérgette a V350-et már egy ideje
A gyártói összefonódásokat ismerve ez valószínűleg ugyanaz belülről, mint a ViewSonic V350 (amit egyébként lehet is kapni pl. az Amazonon).
-
homonovus
csendes tag
"Kipróbáltuk azt is, hogy mi van, ha az egyik kártyán megy a duma, ilyenkor a másik lelép a hálózatról és elérhetetlen." >> köszönöm, hogy megnéztétek! Remélem, előbb-utóbb lesz olyan androidos cucc is, amelyikben ilyenkor nem jelentkezik le a hálózatról a másik kártya.
HN
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több nekifutás után végre olyan kétkártyás Android járt nálunk, amely kompromisszumok nélkül használható.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest