- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Hát...nemtudom szerintem ha minden oldalról zárt a gépház akkor meg minek bele olyan vga ami tutira kinyírja önmagát. Elég megnézni a Corsair 360t-t. Ők legalább normálisan megcsinálták. Ahol nincs megfelelő szellőzés oda nyilván tökmind1 mit raksz mert egy 10W-os intel atom is be tud fűteni rendesen.
-
haxiboy
veterán
-
haxiboy
veterán
válasz
hypno skate #41 üzenetére
mini-ITX-nek szerintem a kis méret a lényege , ergo hogy hordozható legyen. Szerintem a pc felhasználók nagyon alacsony százaléka az aki foglalkozik a fogyasztással is. Egy átlagos PC 1GPU/CPU nagyjából 500-600W körül fogyaszt maximális!! terhelés mellett ha nem tévedek. Aki nagyon alacsony fogasztást szeretne az IGP-t használ, vagy laptopot.
-
haxiboy
veterán
Egy Cooler Master V700-ról beszélünk, más kártya nem sipolt mellette, és hallhatóan a VGAból jön a hang, sőt bizonyos ventillátorfordulatnál még a lamellákat is megrezegteti, bár ezt megoldottam annyival hogy egy darab cellux került a vga ventillátora mellé és már nem rezeg. Kb 1mm-nyi db.
-
-
haxiboy
veterán
Nagyon jó kártyák én is egy 970 G1-et hajtok. Nagyon hűvős, és szerintem nem hangos. Kíváncsi vagyok hogy a Coil Noise előjön-e a címben említett kártyánál mert sajnos nagyon sokan panaszkodnak, köztük én is
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő