- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Hát...nemtudom szerintem ha minden oldalról zárt a gépház akkor meg minek bele olyan vga ami tutira kinyírja önmagát. Elég megnézni a Corsair 360t-t. Ők legalább normálisan megcsinálták. Ahol nincs megfelelő szellőzés oda nyilván tökmind1 mit raksz mert egy 10W-os intel atom is be tud fűteni rendesen.
-
haxiboy
veterán
-
haxiboy
veterán
válasz
hypno skate #41 üzenetére
mini-ITX-nek szerintem a kis méret a lényege , ergo hogy hordozható legyen. Szerintem a pc felhasználók nagyon alacsony százaléka az aki foglalkozik a fogyasztással is. Egy átlagos PC 1GPU/CPU nagyjából 500-600W körül fogyaszt maximális!! terhelés mellett ha nem tévedek. Aki nagyon alacsony fogasztást szeretne az IGP-t használ, vagy laptopot.
-
haxiboy
veterán
Egy Cooler Master V700-ról beszélünk, más kártya nem sipolt mellette, és hallhatóan a VGAból jön a hang, sőt bizonyos ventillátorfordulatnál még a lamellákat is megrezegteti, bár ezt megoldottam annyival hogy egy darab cellux került a vga ventillátora mellé és már nem rezeg. Kb 1mm-nyi db.
-
-
haxiboy
veterán
Nagyon jó kártyák én is egy 970 G1-et hajtok. Nagyon hűvős, és szerintem nem hangos. Kíváncsi vagyok hogy a Coil Noise előjön-e a címben említett kártyánál mert sajnos nagyon sokan panaszkodnak, köztük én is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest