- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
Es ha az en hazam hatuljan csak egy szabad slot van? (Amugy szerintem a legtobb miniITX-es hazon csak egy van, nem tudom elkepzelni, hogy hova rakhatnanak meg egyet...)
-
WarCow
csendes tag
Itthon lehet vhol kapni már?
-
dyne
csendes tag
Sziasztok érdekelne mikorra várható a kicsike idehaza ? A kínálatok nem bővelkednek hasonló kisméretű és fogyasztású kártyákkal.
-
malomkaorm
tag
Kis izompacsirta
Pont mint én
-
Speed®
titán
Nyugodtan válthatnál. A géped 200W körül kajálna, ~250et üvegre hajtva.
A 6->8 átalakító meg +2 GND szálat jelent, semmi többet, nem rizikó
Főleg annak fényében, hogy PCIe+6Pből már fel tud venni 150Wot ugye.
Részemről a 960at várom, remélem befér 100W alá és lesz LP kivitel is.. -
Peak
addikt
válasz
#16939776 #57 üzenetére
ez netto hülyeség
250W hol?
D
maximum mindennel együtt 155W a kalkulált maximális felvétele benchmarkok alatt.
példa:
http://www.guru3d.com/articles-pages/geforce-gtx-970-sli-review,4.htmlAz Overclockolt gigabyte vesz fel szénné hajtva 177W-ot alaplapi buszról, plusz betápról összesen!!!
Logikus, hogy az nVidia saját oldlán is azért lenne az kiirva, hogy 145W, mert valójában 250W eszik
D
Ezt te sem gondolod komolyan remélem.
-
Elég kecsegtető volt ez a kártya, aztán a fogyasztási adatok végignézése után rájöttem, hogy a HD 7850-et nem tudnám rá lecserélni, egyrészt a tápom (SFX, Be quiet! 350W) 12V-os ágon csak 300W-ot tud leadni, másrészt pedig csak 6 pines csati van rajta, a 6 -> 6+2 pin toldókat senki nem ajánlja. Mondjuk én sem merném berakni.
Ráadásul ennek a kártyának a fogyasztása 60W-tal több, mint a 7850-em fogyasztása. Kár érte. -
haxiboy
veterán
Hát...nemtudom szerintem ha minden oldalról zárt a gépház akkor meg minek bele olyan vga ami tutira kinyírja önmagát. Elég megnézni a Corsair 360t-t. Ők legalább normálisan megcsinálták. Ahol nincs megfelelő szellőzés oda nyilván tökmind1 mit raksz mert egy 10W-os intel atom is be tud fűteni rendesen.
-
zovifapp111
senior tag
Aranyos kis kari!
Ekkora GPU-t ilyen pici hűtéssel?Jó hogy nem passzív hűtést rittyentettek rá!
-
haxiboy
veterán
-
kis méret -> redukált hőelvezető-képesség, szóval egyáltalán nem mindegy a fogyasztás. miniITX-nél már az sem mindegy, hogy a VGA hűtése és a ház kialakítása hogyan passzol egymáshoz, mert ha nem olyan a kártya hűtése, ami hátul kifújja a levegőt (márpedig a többség nem olyan), akkor fontos, hogy a ház oldallapja hogyan van perforálva, nehogy a meleg levegő megszoruljon a kártya és az oldallap között.
egy átlagos modern gép "mezei" felsőkategóriás cuccokkal (azaz nem 290X vagy 780Ti), komoly tuning nélkül kényelmesen 300W alatt fogyaszt - de szűk helyen 100-150W hőt elvezetni sem triviális.
-
C1trom
tag
Az a ház, amibe ez belefér, abba belemenne egy teljes méretű is.
M-itx házaknál általábana kártya magasságával van a baj, nem a hosszúságával. A riser kártya meg valamiért elég ritka. -
haxiboy
veterán
válasz
hypno skate #41 üzenetére
mini-ITX-nek szerintem a kis méret a lényege , ergo hogy hordozható legyen. Szerintem a pc felhasználók nagyon alacsony százaléka az aki foglalkozik a fogyasztással is. Egy átlagos PC 1GPU/CPU nagyjából 500-600W körül fogyaszt maximális!! terhelés mellett ha nem tévedek. Aki nagyon alacsony fogasztást szeretne az IGP-t használ, vagy laptopot.
-
shteer
titán
válasz
hypno skate #41 üzenetére
azért a 750ti teljesítménye meg se közelíti a 970-ét - gamer itx konfigba akár atx, akár sfx tápegységgel pedig ez a teljesítményszint való. nem mindenki éri be a közép teljesítménnyel
-
hypno skate
senior tag
Szerintem meg mini-ITX-hez a GTX750 (Ti) kártyák illenek.
És úgy általában is azt gondolom, hogy jó lenne, ha a videokártyák TDP-je 100W alatt lenne. -
blaca83
őstag
Jó húzás, jó időzítéssel!
Az egyik legjobb szériából csinálnak most "miniatűr kisördögöt". -
haxiboy
veterán
Egy Cooler Master V700-ról beszélünk, más kártya nem sipolt mellette, és hallhatóan a VGAból jön a hang, sőt bizonyos ventillátorfordulatnál még a lamellákat is megrezegteti, bár ezt megoldottam annyival hogy egy darab cellux került a vga ventillátora mellé és már nem rezeg. Kb 1mm-nyi db.
-
-
N!GhTyka
tag
Itt elég jól elmagyarázzák.. aki tud angolul. 60fps limitre kell rakni.
http://www.youtube.com/watch?v=NUhwFpPKnXI -
shiftac
aktív tag
Tetszetős kártya.
-
Rick4
félisten
Javítanám mindjárt az elején:
azaz egy rövid, d teljes magasságú kialakítással rendelkezik
-
Reinkz
senior tag
És van erre valami fizikai magyarázat mert én is megfigyeltem ezt a jelenséget HD7770el amikor kilépek pl heaven benchmarkból es az fps 1500ra ugrik, ekkor hallom.
-
Sz.Miki
őstag
Ez a sípolás mizéria mindig előkerül akár hányszor megjelenik egy csúcs kártya.
Én először cicergést a HD4870-nél tapasztaltam, utána szépen sorban jöttek a cicergős kártyák: HD4890, EVGA GTX570 SC, HD6950 HIs IceQ, HD7970 Asus Ref, ezt követte Asus R9 290x DC2, most pedig Strixx GTX 970 az összes cicergett, főleg nagyon magas FPS-nél, benchmarkok alatt.
Ez nem egy új jelenség, akinél ez abszolút nem hallató annak nem hiszem el
ÉN olyan csúcs kártyát még nem igen hallottam ami 3dMark alatt nem cicergett volna....
A mértékben vannak különbségek, van amelyik picit hangosabb van amelyik halkabb.
-
DonToni
aktív tag
Esküszöm, nekem bejön!
Most is Giga kártyám van (760 Rev. 2.0.) és tökéletesen meg vagyok elégedve vele, annak ellenére, hogy b*szott hosszú! -
törölt tag
A rezet fel tudják szorosan tekerni, de az egész ferrit mag mozog.
A terhelő áram/ áram változás sebsebégének csökkentésével lehet a méretváltozást, ezáltal a zaj mértékét csökkenteni.
Az új gpu sokkal rapszodikusabb fogyasztásváltozást produkál mint elődje, lehet hogy nem vették figyelembe a táp tervezésénél és ezért terhelődnek túl az induktivitások, ha csak rövid időre is.Kicsi esélyét látom hogy ide -sokkal kisebb helyre- sikerülne nekik egy jóval potensebb tápot építeni mint a G1-re.
-
meci77
tag
Végre a Gigabyte is csinált mitx kártyát. A teljesítmény ebben a kis méretben utolérhetetlen, és ha nem lesz 110ezer fölött itthon, akkor az igen ütős lesz!
Szerintem veszek is egyet, mert ebben a kategóriában jelenleg nem tudok jobbat. Ha tud valaki jobbat, segítsen!
-
haxiboy
veterán
Nagyon jó kártyák én is egy 970 G1-et hajtok. Nagyon hűvős, és szerintem nem hangos. Kíváncsi vagyok hogy a Coil Noise előjön-e a címben említett kártyánál mert sajnos nagyon sokan panaszkodnak, köztük én is
-
R9 270x-bol es gtx760-bol is volt itx-es, pedig mindketto tobbet fogyasztott ennel...
-
bsh
addikt
"Cserébe halkabb és hűvösebb működést ígér, mint a referencia modell."
970-ből van referenciamodell? -
Móci
addikt
Pofás kis kártya, ha nem lesz kávédaráló hangja, best buy.
-
CoDWaW07
őstag
Aranyos kártya
Mivel sokat fejlesztett az Nvidia és kevesebbet is fogyaszt, így elképzelhető hogy nem lesz porszívóhangja egy kis terheléstől
"Mindezt magunkénak tudhatjuk a 330 dolláros vételár kifizetése után."
igen..ha Amerikában élünk, ha meg itthon akkor meg inkább 330 euro plusz áfa -
tomas51
senior tag
Na erre lehet mondani, hogy kis méregzsák.
-
banhammer
veterán
Egy ilyenre befizetnék.
-
Peak
addikt
Imádom! Szuper GPU, szuper kártyák! Gigabyte rulz!
Na jó... az ASUS se kutya!
-
-
Pipó
őstag
Istenem! Valahol ez 330 dollár, alig 80e.HUF
-
nednez
tag
HDMI 2.0 !
-
Hunner
senior tag
Szerintem borzasztóan aranyos
-
radi8tor
MODERÁTOR
A zajszint eldönti majd a versenyt ebben a méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Netfone
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest