- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garry84
tag
Jogos, alapból úgy tervezem, hogy lenne a telefon mellett egy venti.
A kész fejegység sajna nem játszik, pedig én is annak örülnék legjobban. Focus Mk1, a hülye rádióméretével. Be lehet préselni egy 2 DIN-es fejegységet, de szét kell vágni a rádió körüli belső részeket kissé, plusz hülyén is néz ki (mindenfelé domború, a fejegység meg lapos). Egy egyedi 3D nyomtatott előlap takarná a telefont, valami ilyesmi:
Ez olyan méretű/formájú, mint a gyári rádiók, fekete ABS-ből készítve pedig a felülete is úgy néz ki.
-
Garry84
tag
No, addig eljutottam, hogy megtaláltam az eredeti "gyártót":
Szerintem ez az, de a típusszám alapján sincs semmi.
-
Garry84
tag
-
Garry84
tag
Az akksi dolog szerintem OK, azért olyan sok napi indítást nem kapna. Taskerrel ezt-azt beállítok majd, auto kikapcs, hasonlók. Csak gyújtás alatt lenne töltés, napi egyszer-kétszer, azt illik bírnia. Mondjuk a tél-nyár más tészta, ezt majd ki kell kísérleteznem.
A bekapcsolás: magától nem csinálja sajnos. Mivel be lehet állítani, hogy X időpontban magától bekapcsoljon, ezért hardveresen tudnia kell. Valamiért mégsem, a kpoc_charger fájllal kell majd kicsit huligánkodnom, ha van rootom (addig nem engedi).
-
Garry84
tag
Be, persze. Ami nagyon szép amúgy, hogy van benne opció a bootloader nyitására, de az igazából nem nyitja, csak lehetővé teszi, hogy fastboottal nyissam-zárjam.
Igazából tudnék root nélkül élni (Automate a terv a telóra, GPS, zene, ilyesmi), de máshogy szerintem nem tudom megoldani, hogy tápellátásra bekapcsoljon. Ez kvázi az egyetlen ok, amiért kellene - de ezért nagyon. A Nexusoknál működő fastboot parancs itt hatástalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest