- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keszi86
csendes tag
Én körülbelül 2 hónapja vettem használtan egy Instinct Solat Tacticalt de nekem 18 napnál soha nem írt többet feltöltés után. Jó óra viszont van pár dolog amivel van probléma vagy csak én gondolom annak.
1. Múltkor random lemerült, vagyis egyik nap feltöltöttem estére 2 napot írt 9%-ot. Ki-be kapcsolás megoldotta.
2. Háttérvilágítással mintha csíkos lenne a kijelző halványan, bár annak lehet olyannak kell lennie.
3. Folyamatosan le-le csatlakozik véletlenszerűen a telefonról (Honor view 10).
4. Nem nagyon akar szinkronizálni. Például igaz nem folyik semmilyen tevékenység de a napi pulzust napintenzitást stb. nem mutattja a connect bár ez lehet a program hibája. Viszont az időjárás meg az értesítések működik.
Ezeket vettem észre ha valaki tud esetleg ezekre valami megoldást, szívesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pontos, megbízható, kellő napozással pedig sose merül le a Garmin remek strapaórája.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- ZIDOO médialejátszók
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest