Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zaskar

senior tag

Engem már régóta nem érdekel, milyen új órákat ad ki a Garmin, másfél éve, mikor megvettem a Forerunner 965-öt, azt hittem, végre révbe értem. 17 éve folyamatosan Garmin órákat használok, és mindössze két dolog érdekel belőlük terepfutóként: a tevékenység rögzítése és a térképes navigáció track alapján. Már az előző 945-öm is tudta ezt, de a 965 a Multiband-el még pontosabb lett, az amoleden meg a térkép is jobban látható. A gondom nem is az órával van, hanem a cég "mérnökeivel". Ugyanis a frissítések egy idő óta egy kalap sz.rt nem érnek. Sok újdonság, állítólagos javítások, de közben meg új probléma generálódott, legalábbis nálam. 16.17 sw-vel vettem meg 2023-ban, és még a 19.18-al se volt gond. Aztán jött a 20-as kezdetű sw, és azóta az óra navigáció során egyszer újraindul (most éppen a 23.20-al). Az egyetlen pozitívum, hogy miután betölt és ismét feláll a rendszer, folytatja ott, ahol abbahagyta. A mai eszemmel már biztosan maradnék valamelyik korábbi sw-n, sohasem frissítenék újabbra. Ebben a hibában az a legrosszabb, hogy nem egyszerű a tesztelése. Az újraindulás ugyanis leggyakrabban 2-3 óra elteltével, vagy még később következik be. Ilyen hosszúkat pedig max. 2x megyek egy hónapban. Lehet mondani, hogy biztosan user error, de ismétlem, sose volt ilyen előtte. Sőt, a 945-el se, pedig azt is használtam 4,5 évig, mindenféle track-el.

Új hozzászólás Aktív témák