Hirdetés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Igen, láttam hogy válaszolt, de nem igazán értem. Most akkor az Express tárolná valahol a korábbi verziókat az asztali gépen? Nézegettem a program mappáit, de nem tudom, hol kellene keresnem.
Én is openhiking térképet használok mostanában, régebben meg a tuhu-val mentem. A navi gyorsaságával nekem sincs bajom, látom, hogy a linkelt videón a Suunto gyorsabban reagál, de engem jelen pillanatban ez az újraindulás jobban zavar. -
zaskar
senior tag
Engem már régóta nem érdekel, milyen új órákat ad ki a Garmin, másfél éve, mikor megvettem a Forerunner 965-öt, azt hittem, végre révbe értem. 17 éve folyamatosan Garmin órákat használok, és mindössze két dolog érdekel belőlük terepfutóként: a tevékenység rögzítése és a térképes navigáció track alapján. Már az előző 945-öm is tudta ezt, de a 965 a Multiband-el még pontosabb lett, az amoleden meg a térkép is jobban látható. A gondom nem is az órával van, hanem a cég "mérnökeivel". Ugyanis a frissítések egy idő óta egy kalap sz.rt nem érnek. Sok újdonság, állítólagos javítások, de közben meg új probléma generálódott, legalábbis nálam. 16.17 sw-vel vettem meg 2023-ban, és még a 19.18-al se volt gond. Aztán jött a 20-as kezdetű sw, és azóta az óra navigáció során egyszer újraindul (most éppen a 23.20-al). Az egyetlen pozitívum, hogy miután betölt és ismét feláll a rendszer, folytatja ott, ahol abbahagyta. A mai eszemmel már biztosan maradnék valamelyik korábbi sw-n, sohasem frissítenék újabbra. Ebben a hibában az a legrosszabb, hogy nem egyszerű a tesztelése. Az újraindulás ugyanis leggyakrabban 2-3 óra elteltével, vagy még később következik be. Ilyen hosszúkat pedig max. 2x megyek egy hónapban. Lehet mondani, hogy biztosan user error, de ismétlem, sose volt ilyen előtte. Sőt, a 945-el se, pedig azt is használtam 4,5 évig, mindenféle track-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ford topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming Notebook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest