Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Hú de sok kérdés...
Először is van "pár" különbség a sima 6-os, a 6 PRO-t és a 6X Pro között.
A 6 és a 6 Pro akksija csak 14 napot bír (gyári adat), kb. annyit, mint a 945.
Új mellkaspántot nem vettem, de van régről egy Gen1 pántom, az betonstabil, de így is ritkán használom, pont a kényelem miatt vettem annak idején a 225-öst, majd utána a 235-öst is. Ahogy én használom, arra az optikai pulzusmérés teljesen jó. Ingafutást nem művelek, inkább amatőr (közép) hosszútáv futónak mondanám magam.Az F6X Pro-mat minden nap, napközben használom, végig okosóra módban a telefonhoz csatlakozik, minden értesítés be van kapcsolva.
Amikor megjött, aznap kipróbáltam alváshoz is (akkor még be volt kacsolva állandóra a pulzoxi figyelés is), de én nem szeretek órával aludni. Ébreszteni tud. De ezt a "ki lehessen kapcsolni felemeléses ébresztést" nem nagyon értem, mire gondolsz...?
Mint azt már írtam, nálam a heti 4 edzéssel (egy-másfél-két órás futások).Létezik hozzá bőrszíj (mint minden Garmin órához), de nekem nem jön be, mint ahogy a fém szíjak sem. Az eredeti szilikon és a pluszba vásárol szövet loop QuickFit szíjak teljesen kielégítik a viselési igényeimet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kerékpársportok
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest