Új hozzászólás Aktív témák
-
anrb
aktív tag
Az üzleti stratégiájukat írtam le. Szegmensükben piacvezetők, egyedül a biciklis órák terén van komoly kihívó. A kínai brand-ek közül a Coros az egyetlen, amelyik komolyan vette a sport funkciókat. Viszont az eddigi óráik mind kópiák voltak, nincs webes backendjük/portáljuk, a support pedig "kínai".
Az Apple, a Samsung és a Huawei meg tudná a Garmint szorongatni, ha komolyan vennék a piaci igényeket. De nem teszik.Neked pl. milyen funkciókra lenne szükséged?
Egy Polar Vantage M / Suunto 9 + Stryd nem felel meg?
Hátha tudok javasolni valamit -
anrb
aktív tag
Ez így van. Amíg még piacon van még az FR945, addig csak a célközönségnek (pl. hölgyek) opció az FR745.
A Garminnál funkcióban szegmentálják a piacot. Nekem FR245 van, és az extra funkciók számomra nem voltak annyira fontosak, hogy dupla annyit kiadjak érte. Arról nem is beszélve, hogy a kezdeti HW verziók korántsem voltak hibátlanok (pl. gombok, fehér folt, stb.). Nekem ez a második órám (ragadtak a gombok), de az FR945-ből van már rev. D kiadás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Lenovo Tab M10 Plus 3. Gen Kijelző Új
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest