- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrb
aktív tag
Az üzleti stratégiájukat írtam le. Szegmensükben piacvezetők, egyedül a biciklis órák terén van komoly kihívó. A kínai brand-ek közül a Coros az egyetlen, amelyik komolyan vette a sport funkciókat. Viszont az eddigi óráik mind kópiák voltak, nincs webes backendjük/portáljuk, a support pedig "kínai".
Az Apple, a Samsung és a Huawei meg tudná a Garmint szorongatni, ha komolyan vennék a piaci igényeket. De nem teszik.Neked pl. milyen funkciókra lenne szükséged?
Egy Polar Vantage M / Suunto 9 + Stryd nem felel meg?
Hátha tudok javasolni valamit -
anrb
aktív tag
Szerintem ott a megoldás: Használd a Mi Band 4-edet is az Ambittal egyidejűleg. Desktop sync eddig is volt, csak a Moveslink helyett van SuuntoLink, ami ugye már a Suunto App-hoz tölti fel az adatokat.
Én úgy értelmeztem az akciót, hogy a 2020.10.01 előtti vásárlások esetében él a kedvezmény, amire jelentkezni kell és 2-4 héten belül elbírálják azt. -
anrb
aktív tag
-
-
anrb
aktív tag
Ez így van. Amíg még piacon van még az FR945, addig csak a célközönségnek (pl. hölgyek) opció az FR745.
A Garminnál funkcióban szegmentálják a piacot. Nekem FR245 van, és az extra funkciók számomra nem voltak annyira fontosak, hogy dupla annyit kiadjak érte. Arról nem is beszélve, hogy a kezdeti HW verziók korántsem voltak hibátlanok (pl. gombok, fehér folt, stb.). Nekem ez a második órám (ragadtak a gombok), de az FR945-ből van már rev. D kiadás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Apple USB C kábelek - Új
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Gombászkönyvek egyben
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest