- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrb
aktív tag
Az üzleti stratégiájukat írtam le. Szegmensükben piacvezetők, egyedül a biciklis órák terén van komoly kihívó. A kínai brand-ek közül a Coros az egyetlen, amelyik komolyan vette a sport funkciókat. Viszont az eddigi óráik mind kópiák voltak, nincs webes backendjük/portáljuk, a support pedig "kínai".
Az Apple, a Samsung és a Huawei meg tudná a Garmint szorongatni, ha komolyan vennék a piaci igényeket. De nem teszik.Neked pl. milyen funkciókra lenne szükséged?
Egy Polar Vantage M / Suunto 9 + Stryd nem felel meg?
Hátha tudok javasolni valamit -
anrb
aktív tag
Szerintem ott a megoldás: Használd a Mi Band 4-edet is az Ambittal egyidejűleg. Desktop sync eddig is volt, csak a Moveslink helyett van SuuntoLink, ami ugye már a Suunto App-hoz tölti fel az adatokat.
Én úgy értelmeztem az akciót, hogy a 2020.10.01 előtti vásárlások esetében él a kedvezmény, amire jelentkezni kell és 2-4 héten belül elbírálják azt. -
anrb
aktív tag
-
-
anrb
aktív tag
Ez így van. Amíg még piacon van még az FR945, addig csak a célközönségnek (pl. hölgyek) opció az FR745.
A Garminnál funkcióban szegmentálják a piacot. Nekem FR245 van, és az extra funkciók számomra nem voltak annyira fontosak, hogy dupla annyit kiadjak érte. Arról nem is beszélve, hogy a kezdeti HW verziók korántsem voltak hibátlanok (pl. gombok, fehér folt, stb.). Nekem ez a második órám (ragadtak a gombok), de az FR945-ből van már rev. D kiadás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest