- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Gyógyfürdős tapasztalat Fenix 6-al: jól bírta a 37 fokos gyógyvizet, nem volt semmi probléma. Ami viszont meglepett, hogy - éppen a fürdőzés alatt került az akku töltést igénylő kapacitáshoz - az érintkező(k) az órán kontakthibásak lettek.
Rádugtam a töltőkábelt, rendben minden, leraktam asztalra (itt mondjuk konkrétan hűtő tetejére, de ez lényegében mindegy), majd ránéztem 1,5 óra múlva és semmit nem töltődött.
Itt leszedtem töltőről mert indultam fürcsizni a strandra és csak este került ismét töltőre, amikor ugyanezt eljátszotta, de ekkor már figyeltem veszi-e a töltést.
Felemel OK, lerak megszakad -> körömmel megkapargattam az órán lévő érintkezőket, ami helyre rakta és így már rendben lefutott a töltési ciklus, bár rövid időnként azért rá-rálestem, de nem volt innentől gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED monitor topik
- Milyen program, ami...?
- Jövedelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Horgász topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged