Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Szokott vki bulderezni? Keresek hozzá vmi jo beállítást,mert a sima falmászásnál nehézséget kell állítani meg teljesen más m8nt amire szükségem van.
-
Bennyboy
őstag
Üdv,
nekem ez a típus van: Garmin Epix Gen 2 Carbon Gray DLC
Volt már jó pár, okos órám (honor, samsung) de mióta kipróbáltam a garmint egy fenix6-al és kijött ez szép kijelzővel eszembe sem jutott bármire is cserélni.
-sztem nagyon szép
-6 napot simán bír nálam aod-vel
-kb mindent is tud (asszem 140 oldalas a leírása)
-elpusztíthatatlan
-értéktartóAmit én hiányolok, h kevés rá az igazán jó számlap. Sehol sem találtam olyanokat mint pl samsungra volt. Ez sztem nagy kihagyott ziccer mert a kijelző szép és simán bírná.
Ha nem használsz mindenféle appot akkor teljesen felesleges bármilyen okosóra mert ez mindennel ki fog szolgálni és mellette olyan software-es támogatást kapsz amit kevés más helyen.
-
Bennyboy
őstag
Szoktak garmin szíjakat leakciózni? Rohadt drága az eredeti de szeretnék majd benevezni egy bőrre. Kínaiban nem nagyon bízom de 40k-t meg nem adok érte
-
Bennyboy
őstag
Végre nekem is sikerült beszerezzek egy fekete epixet. Alzáról egész korrekt áron lehet már venni a többi eladóhoz képest. Szállítással volt 340 körül 3 év garival. Bár még nem sokat nyomkodtam de a fenix6pro-hoz képest elég nagy az eltérés számomra. Egyrészt ez sztem gyönyörű lett. Nem csak a kijelző hanem maga a ház is jobban tetszik. A szíj is más kialakítást kapott. A gombok reszponzívabbak. Többi tulajtól kérdem, h milyen beállításokkal használjátok? Gondolok itt az akku időre. Én szeretem ha aod-n van a kijelző de a fényerőt levettem, így is tökéletesen látható. Van esetleg kedvenc számlapotok ami nem fizetős és nem gyári? Nekem a gyári zöld is nagyon adja. köszi
-
Bennyboy
őstag
Én is ezt fogom venni, hiába rohadt drága és a mostani 6 promat sem használom ki de annyira jól néz ki, h nem tudok ellenállni. Mondjuk most kapni sem lehet itthon a fekete változatot amit kinéztem.
-
Bennyboy
őstag
Mennyit bír az epix gen 2 aod-el, heti 3 edzéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged