Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Végre nekem is sikerült beszerezzek egy fekete epixet. Alzáról egész korrekt áron lehet már venni a többi eladóhoz képest. Szállítással volt 340 körül 3 év garival. Bár még nem sokat nyomkodtam de a fenix6pro-hoz képest elég nagy az eltérés számomra. Egyrészt ez sztem gyönyörű lett. Nem csak a kijelző hanem maga a ház is jobban tetszik. A szíj is más kialakítást kapott. A gombok reszponzívabbak. Többi tulajtól kérdem, h milyen beállításokkal használjátok? Gondolok itt az akku időre. Én szeretem ha aod-n van a kijelző de a fényerőt levettem, így is tökéletesen látható. Van esetleg kedvenc számlapotok ami nem fizetős és nem gyári? Nekem a gyári zöld is nagyon adja. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Mobil kontroller ÚJ
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- DEll G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest