- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
Eddig amit neteztem az 30 mega az 500 ból
pedig reggeltől délután 3-ig megy a 3g frissít rss-t időjárást, + azért netezek is.(nem operával.)
húdesok....
kicsit belehúzok, majd valamikor jöhet a jutyub is. -
puttputt
őstag
válasz
gamek!ller #28 üzenetére
Ajánlom kipróbálásra a Bolt-ot.
Vannak már jó kis modjai...
A flesses tartalommal is jobban bánik, mint az Opera Mini.
Főleg a videókkal... Nem lesz annyira megterhelő a készüléknek,
kisebb az adatforgalom, stb...Amúgy, üdv újra itt!
Amúgy, 100 mega is sokra elég... Volt, hogy 1 hónapig elleveleztem belőle, híreket, blogokat olvastam, stb...
-
DJGABI
addikt
válasz
gamek!ller #33 üzenetére
Na csak azért!
Amúgy nem tudom böngészőből próbáltad-e, de a külön kliensből [link] ezerszer gyorsabb a keresés, lejátszás, minden (legalább is nálam 5800-n)
#34 nem is rossz, azt hittem többet eszik ennél a YT...
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller #33 üzenetére
Megnéztem egy Nadia Ali klippet HQ-ba. 10mega volt. Többet nem youtubeozok.
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller #32 üzenetére
Ja de...
-
keIdor
titán
Nekem az Ikon 200 szimpi most.
Jelenleg Eco+W'n'W 500-on vagyok. -
DJGABI
addikt
válasz
gamek!ller #28 üzenetére
Ennél a 10-20 megánál normál netezéssel szerintem ha egész nap nyomnád se tudnál elérni többet. Youtube meg letöltések, na azok pörgetnék rendesen az adatforgalom-számlálót.
-
gamek!ller
őstag
Támadt egy ötletem. A bejegyzést frissítettem és minden nap frissíteni fogom. Amugy ma váltottam uc browserre.
-
hdman
őstag
Én I8910-et használok Operával Mobile-val (nem Mini) 500 megás T-s csomaggal.
500 mega bőven elég a napi hírek elolvasásához, msnhez, iwiw és társaihoz, plusz még belefér némi youtube is.
Az 500 mega még sosem fogyott el, de nem is kell vele törődnöd, mert az adatforgalom 80% -nál küldenek egy smst, és a 100% nál szintén, igy a túlforgalmazás elkerülhető.
Más:
Évekig dominós voltam én is, aztán Eco dijcsomagom volt (előfizu). Tavaly rátaláltam erre a díjcsomagra: [link]
Igy sokkal kedvezőbbek a percdijak, benne van a mobilnet is ( ami ugye alapbol ~2k), 50 sms, + 10 óra TV.
-
keIdor
titán
válasz
gamek!ller #19 üzenetére
Nem kell félni tőle, ha nagyon félsz magadtól, akkor Gorilla Glassosat kell venni azt tollal is verheted elvileg nem lesz baja.
Meg karcálló.
Persze van 1-2 alapszabály...
-tok kötelező ilyen drága készüléknél...
-ha zsebedbe teszed azért a kijelző ne kifele nézzenEz a Galaxy 3 meg pont neked való lenne, vagy valamelyik hasonló LG, vagy HTC, pl. a Legend.
...és mint mondtam, ugye ezt nem szabad munkába vinni, nem is arra találták ki... munkástelefonnak vegyél valamit az aprón 3.000Ft-ért ami csak telefonálásra jó.
-
válasz
gamek!ller #22 üzenetére
De behoz mindent, még ha a képen nem is látni.
-
válasz
gamek!ller #7 üzenetére
Én nem tudom de E90-be fekszik meg áll a kép attól függően h nyitom vagy csukom, de ez már a teló dolga valóban. A gyári felhívja a figyelmem olyan dolgokra is amire a mini nem, a gyárival elérem a routeremet, a minivel csak tölt a végtelenbe, a netbankomat is elérem a gyárival, a minivel nem tudom, de kiindulva abból, hogy milyen a belépési folyamata a gyárival, arra következtetek, hogy a mini elvérzik. A gyári valós minőségben hozza be a lapokat, a mini meg nem, éppen ezért jó, de eléggé illúzióromboló képet tud festeni egy weblapról.
A mini ver mindent adatforgalom terén ezt belátom! Mailbox: 200k minivel kb, gyárival 500-600k!
Ha lesz mobil netem tuti nem nyúlok a gyárihoz.Csináltam 4 féle képet arról, hogyan tudok böngészni jelen állapotban:
Az adatforgalma érdemes nézni, itt még nincs kész a betöltés!
Azt meg lehet valahol nézni, hogy a mini mennyi adatot forgalmaz? Mert a gyárival meg tudom nézni a naplóban.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamek!ller #19 üzenetére
pedig nem vészes....volt pár érintősöm....
most egy samu galaxy 3-ra gyúrok, aztán a djuice-nál számlás20, meg 100 megás netcsomag....aztán reszkessen a mobilnet
-
keIdor
titán
Mondjuk azt elfelejtettem ám írni, hogy én főleg az Android gyári böngészőt nyomom és az ugye jobban eszik, ha meg Opera Mini épp az is max képen. Mert azért 4 colon nekem legyen szép még a kép is.
Na meg én töltögetek le rendesen: ugye Android Market, sok program meg ma torrenteztem is kicsit. Nekem lehet lassan 1GB-om lesz.(az +1k kb. havonta)
De ha lesz majd okostelefonod neked se lesz szerintem elég az 500 mega.
Szerk.: Na meg a youtube, na az aztán horror! Sajnos ritkán vagyok Wi-Fi mellett... Ma mutattam haveroknak telefonon Crysis 2 gameplay-t, 3 perc High Quality volt 75Mb.
-
sagesz93
addikt
válasz
gamek!ller #14 üzenetére
nekem meg 4 megát 2nap alatt
de neteztem kb 15 percet, meg délelőtt automatán lefrissít néhány dolgot(rss, weather), alig generál valamit, de még nem indult be a szeptember -
sagesz93
addikt
nekem is van csak a vodánál 500mega
t-mobile pulse-al, és nem operával, szóval úgy szívja a megákat hogy nagyon
de kijövök vele bőven -
vans?
őstag
szerintem is sok az 500, bar nekem nincs ilyen elofizetesem, de opera minivel a 100 is boven eleg lesz
-
Gergő_
őstag
Akkor ez ilyen feltöltőkártyás dolog?
Ha igen, akkor meddig lehet felhasználni a feltöltéstől számítva? -
DJGABI
addikt
Az az 500 meg a Opera Minivel rengeteg lesz!
Én 6131-en szintén Opera minivel, EDGE-dzsel, 40 megába belefértem havonta. Most az 5800-n úgy, hogy csak a Twitter/Facebook klienst használom mobilnettel a 40-ből még sokszor marad is 2-3 mega. Netezni meg úgyis keresek Wifi-t.
-
gamek!ller
őstag
A gyári böngészőhöz képest kevés a tudás, intelligencia? Hát ahogy itt most próbálgatom, nem találom a gyáriban a képernyő elfektetést, képméret megadást, úgy veszem észre lassabb egy kicsivel és ormótlan sokat eszik. A logoutot 530kb-ból hozta be, míg az Opera 62kb-ból behozta. 500Mb elég sok mindenre elég ha csak netezik az ember.
(#5) L.T.: A hengermű dolgozott ma is de mégis kevesebb zajt termelt mint a 12 egyetemes eszterga + 10 CNC megmunkáló központ. Rendben, holnap 7-2-ig bent leszek, 8-körül fogok elugrani inni egy kávét az igazgatóságra. Telefonszám az adatlapomon, mentsd el és ha ingerenciád van lejönni dumálni egy kicsit, csak csörögj rám, hogy ott legyek!
-
Néztem a minit és valóban nem sokat eszik, de a gyári böngészőhöz képest gyenge tudásban, intelligenciában.
Telenoros vagyok és talán lehet h én is beugrok egy csomiba, de 500mega? Mire elég? -
L.T.
tag
válasz
gamek!ller #2 üzenetére
Igen! A gépek öregecskék, a társaság kicsi de jó. Zaj majd lesz meglátod, ha megindul a szomszéd csarnokban a termelés
Én is járok arra sokszor, a többit majd személyesen...
Aki esetleg kérdezné ez az ENSZ nem az az ENSZ -
gamek!ller
őstag
Egész délután nyomogattam, letöltöttem az Ebuddy klienst, próbálgattam a képminőséget (operában lehet választani milyen minőségben töltse le a képeket), frissítettem az összes programot a telefonon és még 496Mb áll rendelkezésre. Szerintem elég lesz nekem a 100Mb-os csomag is 990HUF-ért.
Túlforgalmazási díj 1ft/10kb.
-
szablya
aktív tag
válasz
gamek!ller #2 üzenetére
Üdv újra köztünk!
Meddig elég az az 500 MB? Nem fogy el túl hamar? Ha fölé mész, mennyi a plusz?
-
gamek!ller
őstag
Hali! Ez is csak egy munkahely. A gépek nem olyan jók mint amiken ezelőtt dolgoztam, viszont tetszik a kis családias hangnem, nincs túl nagy zaj és legalább nincs az a járkálás ami ott volt nálunk a CNC bázison. Témát nem nyitok róla, mert az előző helyemet sem ismerte senki..
Azt hiszem sokat fogunk mi még találkozni. Ott vagyok az ENSZ-től 20 méterre. Ha gondolod te is gyere le nyugodtan.
-
L.T.
tag
Hi gamek!iller Garadilaci fia! Ez itt off, de megkérdezem: hogy tetszik az új műhely?
Lehet írsz is róla egy új topicot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest