Hirdetés
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Ajánlom kipróbálásra a Bolt-ot.
Vannak már jó kis modjai...
A flesses tartalommal is jobban bánik, mint az Opera Mini.
Főleg a videókkal... Nem lesz annyira megterhelő a készüléknek,
kisebb az adatforgalom, stb...Amúgy, üdv újra itt!

Amúgy, 100 mega is sokra elég... Volt, hogy 1 hónapig elleveleztem belőle, híreket, blogokat olvastam, stb...
-
DJGABI
addikt
válasz
gamek!ller
üzenetére
Na csak azért!

Amúgy nem tudom böngészőből próbáltad-e, de a külön kliensből [link] ezerszer gyorsabb a keresés, lejátszás, minden (legalább is nálam 5800-n)
#34 nem is rossz, azt hittem többet eszik ennél a YT...
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Megnéztem egy Nadia Ali klippet HQ-ba. 10mega volt. Többet nem youtubeozok.
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Ja de...
-
DJGABI
addikt
válasz
gamek!ller
üzenetére
Ennél a 10-20 megánál normál netezéssel szerintem ha egész nap nyomnád se tudnál elérni többet. Youtube meg letöltések, na azok pörgetnék rendesen az adatforgalom-számlálót.
-
keIdor
titán
válasz
gamek!ller
üzenetére
Nem kell félni tőle, ha nagyon félsz magadtól, akkor Gorilla Glassosat kell venni azt tollal is verheted elvileg nem lesz baja.
Meg karcálló.
Persze van 1-2 alapszabály...
-tok kötelező ilyen drága készüléknél...
-ha zsebedbe teszed azért a kijelző ne kifele nézzenEz a Galaxy 3 meg pont neked való lenne, vagy valamelyik hasonló LG, vagy HTC, pl. a Legend.

...és mint mondtam, ugye ezt nem szabad munkába vinni, nem is arra találták ki... munkástelefonnak vegyél valamit az aprón 3.000Ft-ért ami csak telefonálásra jó.
-
válasz
gamek!ller
üzenetére
De behoz mindent, még ha a képen nem is látni.
-
válasz
gamek!ller
üzenetére
Én nem tudom de E90-be fekszik meg áll a kép attól függően h nyitom vagy csukom, de ez már a teló dolga valóban. A gyári felhívja a figyelmem olyan dolgokra is amire a mini nem, a gyárival elérem a routeremet, a minivel csak tölt a végtelenbe, a netbankomat is elérem a gyárival, a minivel nem tudom, de kiindulva abból, hogy milyen a belépési folyamata a gyárival, arra következtetek, hogy a mini elvérzik. A gyári valós minőségben hozza be a lapokat, a mini meg nem, éppen ezért jó, de eléggé illúzióromboló képet tud festeni egy weblapról.
A mini ver mindent adatforgalom terén ezt belátom! Mailbox: 200k minivel kb, gyárival 500-600k!
Ha lesz mobil netem tuti nem nyúlok a gyárihoz.Csináltam 4 féle képet arról, hogyan tudok böngészni jelen állapotban:
Az adatforgalma érdemes nézni, itt még nincs kész a betöltés!

Azt meg lehet valahol nézni, hogy a mini mennyi adatot forgalmaz? Mert a gyárival meg tudom nézni a naplóban.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamek!ller
üzenetére
pedig nem vészes....volt pár érintősöm....
most egy samu galaxy 3-ra gyúrok, aztán a djuice-nál számlás20, meg 100 megás netcsomag....aztán reszkessen a mobilnet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sagesz93
addikt
válasz
gamek!ller
üzenetére
nekem meg 4 megát 2nap alatt
de neteztem kb 15 percet, meg délelőtt automatán lefrissít néhány dolgot(rss, weather), alig generál valamit, de még nem indult be a szeptember
-
L.T.
tag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Igen! A gépek öregecskék, a társaság kicsi de jó. Zaj majd lesz meglátod, ha megindul a szomszéd csarnokban a termelés
Én is járok arra sokszor, a többit majd személyesen...
Aki esetleg kérdezné ez az ENSZ nem az az ENSZ
-
szablya
aktív tag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Üdv újra köztünk!
Meddig elég az az 500 MB? Nem fogy el túl hamar? Ha fölé mész, mennyi a plusz?

Új hozzászólás Aktív témák
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Meg karcálló.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is járok arra sokszor, a többit majd személyesen...