Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gamek!ller
üzenetére
Én nem tudom de E90-be fekszik meg áll a kép attól függően h nyitom vagy csukom, de ez már a teló dolga valóban. A gyári felhívja a figyelmem olyan dolgokra is amire a mini nem, a gyárival elérem a routeremet, a minivel csak tölt a végtelenbe, a netbankomat is elérem a gyárival, a minivel nem tudom, de kiindulva abból, hogy milyen a belépési folyamata a gyárival, arra következtetek, hogy a mini elvérzik. A gyári valós minőségben hozza be a lapokat, a mini meg nem, éppen ezért jó, de eléggé illúzióromboló képet tud festeni egy weblapról.
A mini ver mindent adatforgalom terén ezt belátom! Mailbox: 200k minivel kb, gyárival 500-600k!
Ha lesz mobil netem tuti nem nyúlok a gyárihoz.Csináltam 4 féle képet arról, hogyan tudok böngészni jelen állapotban:
Az adatforgalma érdemes nézni, itt még nincs kész a betöltés!

Azt meg lehet valahol nézni, hogy a mini mennyi adatot forgalmaz? Mert a gyárival meg tudom nézni a naplóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi