- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
Szeretnék venni másik töltőt az órához, a kérdés az lenne, hogy ez is olyan mint az apple watch, hogy csak eredeti töltővel működik, vagy jó hozzá az "Alis 1000 ft-os" is?
Esetleg van valami bevált típus?
Köszi!
-
Gicz
addikt
Látszik viszont, hogy minden eszköznek van létjogosultsga, neked pl fontos a soknapos üzemidő, nekem meg teljesen belefér a napi töltés.
Általában este 11 körül felteszem töltőre, fürdés stb, fél12-12 környékén 100%-on van, felveszem és alvás. Reggel 7 körül 90%-on van, egész nap jönnek az értesítések, csekkolom az időt számtalanszor, délután 1 óra foci, vagy úszás, és így este 11-re lesz kb 50%-on. felteszem töltőre és kezdődik elölről. Persze jobb lenne ha iylen használat mellett is elmenne sok napot, de valsz új akksi technologia nélkül ez elég lehetetlen.
A galxy watch érezhetően jobb volt akksiban mint az apple series 4, pedig nekem a kisebbik volt, tesztek szerint a nagyobbik még sokkal jobb akkuban. Úgy emlékszem este 11 körül az oylan 65-70%-on volt, szóval akár két napot is elment volna simán, mégis minden este töltöttem. Nekem jobb érzés volt, hogy úgy indulok el otthonról, hogy "tele van".
-
Gicz
addikt
válasz
bajnokpityu #53 üzenetére
Erre mondtam, hogy volt a csuklómon, szólt h szorítsam meg, megszorítottam, úgyis szar volt. Szólt h toljam feljebb a kezemen, feljebb toltam ott is szar volt. nekem a sima galaxy watch pulzusmérője ketrecfociban használhatatlan volt. Ennyit mondtam. Nem járok futni, nemtudoom ott milyen. Úszni pedig csak apple watchban úsztam ott pontos, jól számolta a hosszokat is, meg a stroke-okat is.
-
Gicz
addikt
válasz
bajnokpityu #50 üzenetére
Ezzel nyilvan nem tudok vitatkozni, nem tudom mit sportoltok, elhiszem, hogy nektek bevált
de fedett palyan ketrecfociban, ami intenziv 180-as pulzust jelent, es kb literben mérhető izzadtságot, ott nem az h pontatlan volt, mert ha 800 kcal helyett 750-et mér, az pontatlan. De itt 150-200 kcalt mutatott a foci, es 120 pulzust jelzett maxnak. Lényegében az első 5-10 percben mért kb.
Lehet h pl futáshoz király, mész a levegőn szárítja a bőröd a menetszél stb. Ketrecfociban elvérzett csúnyán sajna.
Lehet h ez a v2 már ebben is pontos, de most már nem próbálgatom, marad az apple.
-
Gicz
addikt
válasz
bajnokpityu #36 üzenetére
Nekem volt galaxy watch, a kisebbik méretben, mert a nagyobbik csak olyan bazári fényes designnal volt, sima feketével nem. Pont a pulzusmérő pontatlansága miatt adtam el.
Ketrecfoci közben akármikor ránéztem, nem mért pulzust és figyelmeztetett h szoritsam meg jobban, huzzam feljebb a csuklomon stb. Foci végén kiirta, hogy 200 kcal meg 120 pulzus... pedig 60 perc futkosas 160+ pulzussal az inkább 7-800 kcal
pedig hidd el volt lazán, szorosan, csuklomon, meg feljebb is. De amint izzadtság került alá vége volt. Apple watchhal nincs ilyen gondom azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest