- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
Van meg 'negativ' diszkriminacio az LTE verzioval a frissitesek tekinteteben?
-
storm3
senior tag
válasz
Yogibear974 #2890 üzenetére
Megmondom oszinten, mar egy ideje szemezek a WA2-vel, de most az Oppo Watch is piszkalja a fantaziam - fokent a google pay miatt. Amiert eddig nem vettem meg az active-ot az a spotify "horror", amit redditen/kulfoldi fb forumon olvastam.
-
storm3
senior tag
válasz
Yogibear974 #2873 üzenetére
Teljesen "bugmentes" az offline spotify hasznalat?
-
storm3
senior tag
Hat ez eleg zavaro jelenseg valoban, nincs erre valami beallitas amivel kikuszobolheto lenne ez? Akksi temaban : mi eszi ennyire az akksit? A gps vagy a bt?
Ami meg eszembe jutott kerdes : nem tudja valaki, egeszsegpenztarra nem lehet megvasarolni az orat? Van egy talicska penzem a kartyan es nem vagy csak csipegetve(szerencsere) tudom elhasznalni.
-
storm3
senior tag
Nem vettem még meg az órát, egy számomra fontos kérdés:
spotify-t tudok telefon nélkül indítani? értem ezalatt, hogy kimennék futni,csak órával a kezemen és BT headsettel a fülemben,indítanék zenét ÉS emellé valami coach programot amiben nyomja a coach az instrukciókat. Ez létező,életképes elképzelés az órával? Telefonon működik pl a spotify+Nike run club együtt,és baromi jó - viszont a telefont otthon hagynám teljes mértékben. -
storm3
senior tag
Sziasztok!
Vacillálok a WA2 és a Garmin Venu között, van esetleg valaki itt,akinek mindkettő a kezében volt?
Kocasportoló vagyok,de azért az eye-candy grafikonok az edzésemről tetszenek és rám motiválóan hatnak. Alvásfigyelés fontos lenne,elég ramatyul alszom és keveset is. Egészségügyi funkciók is szimpatikusak - a kérdés,hogy mennyire pontosak,illetve melyik óránál a pontosabb. Nem márkaháborút szeretnék kirobbantani, nem volt még korábban okosórám és jó helyre szeretném locsolni azt a pénzt,amit rászánok.Köszi a véleményeket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest